Öneri İtemsatış'tan Minecraft alınır mı?

_Wez

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar selamlar,
Uzun zamandır Minecraft ı crackten oynuyorum geçen orijinalini aliyim rahatlıyom dedim ama fiyatı malum...
Ben de hali hazırda İtemsatış'da büyüklerden olmasam da satıcıyım bakiyem sitede var orada Minecraft her şeyi değişen hesaplar 200 TL falan bakabilirsiniz.
Yüksek başarılı işlemli bir satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı tamam hani her şeyini değiştiriyoruz ama desteğe yazıp geri alma olayları falan var mı steamde oldugu gibi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada böyle şeyleri konuşmak sitede yasak ise herkesden özür dilerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar selamlar,
Uzun zamandır Minecraft ı crackten oynuyorum geçen orijinalini aliyim rahatlıyom dedim ama fiyatı malum...
Ben de hali hazırda İtemsatış'da büyüklerden olmasam da satıcıyım bakiyem sitede var orada Minecraft her şeyi değişen hesaplar 200 TL falan bakabilirsiniz.
Yüksek başarılı işlemli bir satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı tamam hani her şeyini değiştiriyoruz ama desteğe yazıp geri alma olayları falan var mı steamde oldugu gibi?

önerim korsan oynaman normalde korsan öneren biri kesinlikle değilim fakat benim deneyimlerime göre korsan mc orjinalden daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: _Wez
Genelde büyük sunuculardan ban yemiş oluyo o yüzden ucuza satıyorlar

• Beğen
alınmaz

• Beğen
Dostlar selamlar,

Alma. Xboxta zaten ucuz java + bedrock. Para biriktir onu al ama SAKIN HESAP ALMA. BİR SABAH KALKMIŞSIN HESABA GİRMİYOR. YAŞANDI

Dostlar selamlar,

Hocam itemsatis'daki satıcılara hiç güvenemiyorum 2 kere oyun aldım ikisindede ya oyunu teslim etmedi yada gamepass aboneliği verip aboneliği yenilemedi oyunu teslim etmeyen satıcıya destek talebi açtım kaç gün boş yere oyaladilar (iki satıcıda puanı gayet yüksek ve yüksek satışı olan satıcılardı)

• Beğen
Hocam itemsatis'daki satıcılara hiç güvenemiyorum 2 kere oyun aldım ikisindede ya oyunu teslim etmedi yada gamepass aboneliği verip aboneliği yenilemedi oyunu teslim etmeyen satıcıya destek talebi açtım kaç gün boş yere oyaladilar (iki satıcıda puanı gayet yüksek ve yüksek satışı olan satıcılardı)
Destek talebi değil de bildirimlerim kısmından üründe sorun yaşıyorum derseniz daha kolay olurdu diye düşünüyorum ama hocam maalesef ki bu işler böyle yürüyor ya normal satın alıcaksın ya da bizim gibi uğraşacaksın ya da işte malum crack

Ben de sizler gibi düşünüyordum ama yine de sorayım dedim crackten devam edeceğim herhalde zaten curseforge falan da oluyor crack herkese cevapları için teşekkür ediyorum iyi akşamlar dilerim

çalıntı veya ban yemiş hesap muhtemelen

• Beğen
ben 190 TL'ye kullanıcıdan aldım. epostası tel no herşeyi değiştirdim 1 aydır kullanıyorum.

ya gidin parasını verin yada korsan oynayın bu arada korsan ve orijinal arasında ben fark göremedim korsanada aynı modlar yükleniyor orijinalede

ya gidin parasını verin yada korsan oynayın bu arada korsan ve orijinal arasında ben fark göremedim korsanada aynı modlar yükleniyor orijinalede
Orjinalin korsandan tek farkı isim skni fln seçebiliyosun. Onun harici bi artısı yok übence ya.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet