Neler Yeni

İthalatçı garantili ps5 pro alınır mı?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
PS Oyunları PC'ye gelirken, üstelik seninde iyi kötü bir bilgisayarın varken PS5 Pro önermem.
Elinde ki bilgisayarı sat, PS5 Pro parasını da üzerine ekle, daha iyi bir sistem topla. Ayrıca çeşitli gamepass'ler kullanarak çoğu oyunu cep yakmayacak şekilde sorunsuz, sıkıntısız oynarsın.
Ama gta 6 fln yok

xTURANN

80+ Silver
1 yıl sonra çıkacak mı pc ye daha geç gelcek
Peki bu neyi değiştirir ? Sadece zamandan tasarruf.

PS5 Pro modelinin Vatan'da gözüken fiyatı 50K. 50K + senin bilgisayarına da 6 - 7 - 8 desek, üstüne de sen eklesen düz hesap 60'a PS5 Pro'dan daha güçlü, daha performanslı bilgisayar toplarsın. Aynı hissiyatı yaşamazsın fakat onu da kol alarak çözebilirsin.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Peki bu neyi değiştirir ? Sadece zamandan tasarruf.

PS5 Pro modelinin Vatan'da gözüken fiyatı 50K. 50K + senin bilgisayarına da 6 - 7 - 8 desek, üstüne de sen eklesen düz hesap 60'a PS5 Pro'dan daha güçlü, daha performanslı bilgisayar toplarsın. Aynı hissiyatı yaşamazsın fakat onu da kol alarak çözebilirsin.
İthalatçı diyorum 35 40k bandına fln gelir bilkom garantili pahalı zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirbaş
Bence alınır ama ben yurtdışından biri getirmediği sürece almazdım yani boşuna komisyon vermeye gerek yok satıcıya çok komisyon oluyor

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Bence alınır ama ben yurtdışından biri getirmediği sürece almazdım yani boşuna komisyon vermeye gerek yok satıcıya çok komisyon oluyor
o konuda zaten konsollardan ötv vergisi alındığı için bir tane kendimize bir tane devlete alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz mı

Son düzenleme:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
alınır mı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
hocam 5600 ile 4060 sistemler 19-20 arası satılıyor pc kasası alsanız daha iyi akıcı oyunlar oynar, çıkacak oyunları bile güncel oynarsınız
ps5 oyun çıkmıyor diye biliyorum rezalet yani paran çöp olabilir ama yine de sen bilirsin.

Top Bottom