İthalatçı garantili ps5 pro alınır mı?

35'e yine çok bence. 30'ların altına düşerse alınabilir. Gta 6 çıkmaya yakın almayı düşünüyorum. Pc için 2 sene daha bekleyemem 10 sene bekledim zaten.
35 iyimser kahraman konsol da 40 k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35'e yine çok bence. 30'ların altına düşerse alınabilir. Gta 6 çıkmaya yakın almayı düşünüyorum. Pc için 2 sene daha bekleyemem 10 sene bekledim zaten.
Alınır mı peki?

35 iyimser kahraman konsol da 40 k

Alınır mı peki?
Kaça? 30k altına evet 30-40 arası 4070s sistem öneririm ama konsol sevdalısı isen maybe alınır. 40k üstü alınmaz.

Sizce alınır mı?

2tb

Kral 50k ona vereceğine 25-30k ile bilgisayarını yükselt geri kalan ile de ithalatçi garantili slim kasa ps5 al

Bence o kadar verme git 18 20k ya sıfır ps5 al çok farkı yok zaten parana yazık

50k vermeyeceğim dedim zaten 35 civarına düşünüyorum
Paraya yazık bence slim kasa al artan paraya ya oyun ya da bilgisayara yükseltme yap çünkü daha önceden playstationun yoksa zaten hiç bir fark hissetmeyeceksin bile pro olmuş olmamış bişey farketmeyecek

35 e bulsbilirsen alinir. Daha önce hiç konsolun oldumu?

Teknoloji ürünlerinde her zaman en üst seviye alınmalı. Ben yurtdışından ps5 pro getirdim. Toplamda kur farkı olmasına rağmen 29.500 e geldi.

Teknoloji ürünlerinde her zaman en üst seviye alınmalı. Ben yurtdışından ps5 pro getirdim. Toplamda kur farkı olmasına rağmen 29.500 e geldi.
Benim öyle bir imkanım yok ama sahibinden den alabilirim 35 e

hocam yurt dışı imkanı varsa ps5 pro alabilirsin. yoksa bence ps5slim iyi fiyattaydı 20k falan onu al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,703
Üyeler
192,471
Son üye
mehmetalii10
Geri