tabii ki hocam ben de arada kaldım en iyisi gidip yüz yüze görüşmek diye düşündüm.Hocam rica etsem aldıktan sonra izlenimini yazar mısın? Ben baya bir arada kaldım.
tabii ki hocam ben de arada kaldım en iyisi gidip yüz yüze görüşmek diye düşündüm.Hocam rica etsem aldıktan sonra izlenimini yazar mısın? Ben baya bir arada kaldım.
Teşekkür ederim. Bence de gitmek en mantıklısı, bende hafta sonu gitmeyi düşünüyordum.tabii ki hocam ben de arada kaldım en iyisi gidip yüz yüze görüşmek diye düşündüm.
Khalkedon var birde satıcı olarak onunla ilgili bilgisi olan var mı ?Teşekkür ederim. Bence de gitmek en mantıklısı, bende hafta sonu gitmeyi düşünüyordum.
Hocam ben duymamıştım bi baktım ama gnd bana daha mantıklı geldi bundan.Khalkedon var birde satıcı olarak onunla ilgili bilgisi olan var mı ?
Gnd nin google yorumları bot olabilir mi onu analiz eden bir site var mı acaba 1100 yorumda 4.9 almış ekstrem geldi biraz.Hocam ben duymamıştım bi baktım ama gnd bana daha mantıklı geldi bundan.
Hocam ne yaptınız, aldınız mı konsolu?Gnd nin google yorumları bot olabilir mi onu analiz eden bir site var mı acaba 1100 yorumda 4.9 almış ekstrem geldi biraz.
Hocam geçen hafta gidemedim yarın gitmeyi düşünüyorum.Hocam ne yaptınız, aldınız mı konsolu?
Aldınız mı hocam?Hocam geçen hafta gidemedim yarın gitmeyi düşünüyorum.