Carlo
80+ Gold
- Katılım
- 20 Nisan 2023
- Mesajlar
- 5,492
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,958
Dükkanı olan satıcı sıkıntı olacağını sanmam direk peşin ibana
Sıkıntı çıkmıyor da arkadaş taksit imkanı istiyor galiba.
Dükkanı olan satıcı sıkıntı olacağını sanmam direk peşin ibana
Evet hocam benim için taksit şart. Birde hocam bu CFI kodları hakkında bilginiz varmı acaba? Slimlerde nasıl oluyor, hangi modellere bakmam gerek?Sıkıntı çıkmıyor da arkadaş taksit imkanı istiyor galiba.
Cfi 2016 en sorunsuzu kullanıyorum memnunum bir problem yaşamadım ama cfi 2018 kullanan birçok kişi sorun yaşamış diye biliyorumEvet hocam benim için taksit şart. Birde hocam bu CFI kodları hakkında bilginiz varmı acaba? Slimlerde nasıl oluyor, hangi modellere bakmam gerek?
2000 varmış birde galiba, o nasıl hocam?Cfi 2016 en sorunsuzu kullanıyorum memnunum bir problem yaşamadım ama cfi 2018 kullanan birçok kişi sorun yaşamış diye biliyorum
Evet hocam benim için taksit şart. Birde hocam bu CFI kodları hakkında bilginiz varmı acaba? Slimlerde nasıl oluyor, hangi modellere bakmam gerek?
Hocam yukarıdaki arkadaş CFI 2018 için sıkıntı diyor siz ise bakabilirsiniz diyorsunuz kafam karıştıSlimlerde CFI 2018'e bakabilirsiniz.
Hocam yukarıdaki arkadaş CFI 2018 için sıkıntı diyor siz ise bakabilirsiniz diyorsunuz kafam karıştı![]()
Anladım hocam teşekkürler. Sahibindende baktığımda iki tane Kahraman Konsol satıcısı görüyorum. Biri düz Kahraman Konsol diğeri ise Kahraman Elektronik Konsol Game Center. Acaba sizin bahsettiğiniz hangisi?CFI 2018 Avrupa bölgesi için revize edilmiş olan. Hong Kong ve Singapur için farklı bir CFI 2018 ve X ile biten bir kod daha var.
Hocam GND Bilişim diye bir yer gördüm. Acaba orası nasıl hiç duydunuz mu?
Hocam GND Bilişim diye bir yer gördüm. Acaba orası nasıl hiç duydunuz mu?
Hocam rica etsem aldıktan sonra izlenimini yazar mısın? Ben baya bir arada kaldım.Hafta sonu gnd bilişime ve kahramana gidip yüz yüze konuşup ikisinden birinden ps5 pro almayı düşünüyorum. Kahraman ile ilgili bir kaç olumsuz yorum gördüm ancak gnd ile ilgili nerdeyse hiç olumsuz yorum bulamadım biraz daha gnd sıcak gibiyim şuan. Birde kahraman fatura kesersem fiyat artar dedi ancak gnd aynı fiyata fatura veririz efendim dedi.