İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

Evet hocam benim için taksit şart. Birde hocam bu CFI kodları hakkında bilginiz varmı acaba? Slimlerde nasıl oluyor, hangi modellere bakmam gerek?
Cfi 2016 en sorunsuzu kullanıyorum memnunum bir problem yaşamadım ama cfi 2018 kullanan birçok kişi sorun yaşamış diye biliyorum

Evet hocam benim için taksit şart. Birde hocam bu CFI kodları hakkında bilginiz varmı acaba? Slimlerde nasıl oluyor, hangi modellere bakmam gerek?

Slimlerde CFI 2018'e bakabilirsiniz.

Hocam yukarıdaki arkadaş CFI 2018 için sıkıntı diyor siz ise bakabilirsiniz diyorsunuz kafam karıştı :D

CFI 2018 Avrupa bölgesi için revize edilmiş olan. Hong Kong ve Singapur için farklı bir CFI 2018 ve X ile biten bir kod daha var.

CFI 2018 Avrupa bölgesi için revize edilmiş olan. Hong Kong ve Singapur için farklı bir CFI 2018 ve X ile biten bir kod daha var.
Anladım hocam teşekkürler. Sahibindende baktığımda iki tane Kahraman Konsol satıcısı görüyorum. Biri düz Kahraman Konsol diğeri ise Kahraman Elektronik Konsol Game Center. Acaba sizin bahsettiğiniz hangisi?

Hocam GND Bilişim diye bir yer gördüm. Acaba orası nasıl hiç duydunuz mu?

Üç gün önce bir arkadaş burayı söylemişti, öyle haberim oldu. Alışveriş yapacak olsam tercih edeceğim bir yer. 15 yıldır Sahibinden'e üye sonuçta.

Hafta sonu gnd bilişime ve kahramana gidip yüz yüze konuşup ikisinden birinden ps5 pro almayı düşünüyorum. Kahraman ile ilgili bir kaç olumsuz yorum gördüm ancak gnd ile ilgili nerdeyse hiç olumsuz yorum bulamadım biraz daha gnd sıcak gibiyim şuan. Birde kahraman fatura kesersem fiyat artar dedi ancak gnd aynı fiyata fatura veririz efendim dedi.

Hafta sonu gnd bilişime ve kahramana gidip yüz yüze konuşup ikisinden birinden ps5 pro almayı düşünüyorum. Kahraman ile ilgili bir kaç olumsuz yorum gördüm ancak gnd ile ilgili nerdeyse hiç olumsuz yorum bulamadım biraz daha gnd sıcak gibiyim şuan. Birde kahraman fatura kesersem fiyat artar dedi ancak gnd aynı fiyata fatura veririz efendim dedi.
Hocam rica etsem aldıktan sonra izlenimini yazar mısın? Ben baya bir arada kaldım.

Geri