Neler Yeni

İthalatçı Garantisi Sorun Yaşatır Mı?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Merhaba arkadaşlar. Telefon alacağım ancak resmi Türkiye garantili telefonlarda çok daha fazla fiyat farkı var. İthalatçı garantili telefon alsam sorun çıkarma ihtimali çok fazla olur mu? Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
IMEI sorunu oluyor. Bazı cihazlarda oldukça güç hale gelebiliyor.
Şahsen TR garantili bir cihaz alırdım. (Güçsüz olsa bile.)

Merhaba arkadaşlar. Telefon alacağım ancak resmi Türkiye garantili telefonlarda çok daha fazla fiyat farkı var. İthalatçı garantili telefon alsam sorun çıkarma ihtimali çok fazla olur mu? Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
Bütçeniz nedir hocam

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benide korkutuyor açıkçası. Ben biraz sakar bin insan olduğum için telefonu bazen düşürüyorum, üstüne basabiliyorum. Resmi garanti daha iyi olacak sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz nedir hocam
4200-4300 gibi bir bütçem var.

Benide korkutuyor açıkçası. Ben biraz sakar bin insan olduğum için telefonu bazen düşürüyorum, üstüne basabiliyorum. Resmi garanti daha iyi olacak sanırım.

4200-4300 gibi bir bütçem var.
Yurt dışı evimde çevremde birçok cihaz kullanan akrabam vs var hiçbir sorun yaşamadık şahsen düşük özellikli cihaza 4300 vermezdim 3500'e örnek redmi Note 10s sıfır 6/128 alırdım kayıtlı bu cihazda istediğiniz kadar format rom robot atın IMEI gitmiyor yarı fiyatına daha iyi özelliği olan telefonu tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
İthalatçı garantili ürünün aslında garantisi yok demek gibi bir şey. Ürünü getiren firma Türkiye de ürünün tamiri için bir yer ile anlaşıyor ve bu anlaşma üzerinden garanti veriyor. İthalat eden firma yada şirketin güvenirliği önemli. Birde bu ürünlerde değişim olmaz. İsterse cihaz fabrika çıkışlı hatalı olsun ithalatçı garantili de bunu geri almayabilirler resmi distribütör garantili de o cihaz değişir. Alacaksanız garanti kapsamında hangi yetkili servisle anlaşmaları var ona bakın.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İthalatçı garantili ürünün aslında garantisi yok demek gibi bir şey. Ürünü getiren firma Türkiye de ürünün tamiri için bir yer ile anlaşıyor ve bu anlaşma üzerinden garanti veriyor. İthalat eden firma yada şirketin güvenirliği önemli. Birde bu ürünlerde değişim olmaz. İsterse cihaz fabrika çıkışlı hatalı olsun ithalatçı garantili de bunu geri almayabilirler resmi distribütör garantili de o cihaz değişir. Alacaksanız garanti kapsamında hangi yetkili servisle anlaşmaları var ona bakın.
Yurtdışı cihazı zaten ithalatcida yurt dışı ürünlerini satan kişilerde ömür boyu yazılım vs desteği veriyor ücretsiz

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fikrinize saygı duyuyorum fakat sizinle aynı fikirde değilim hocam ben ve ailemin cihazları yurt dışı ben aldım hepsini akrabalarimin keza yurt dışı hiçbir IMEI yazılım sorunu yaşamadık yaşasan dahi Xiaomi forumu var ordan het türlü desteği alıyorsun ve bende veririm destek

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Oyun oynatmaz ancak görevini iyi yerine getirir. Samsung A23 alabilirsiniz.
Bende onu gördüm. Özellikleri iyi gibi geldi. Samsung olması da bana daha güven veriyor. Yazılım açısından da daha iyi sanırım Samsung.

Şuan J7 Prime kullanıyorum. Bana çoğu özelliği yetiyor. Bunun gayet yeterli olacağını düşünyorum açıkçası.

Bende onu gördüm. Özellikleri iyi gibi geldi. Samsung olması da bana daha güven veriyor. Yazılım açısından da daha iyi sanırım Samsung.

Şuan J7 Prime kullanıyorum. Bana çoğu özelliği yetiyor. Bunun gayet yeterli olacağını düşünyorum açıkçası.
Yorumlarimi okuyun hocam belki bir fikir oluşur aklınızda

Top Bottom