OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,279
Oha!Bende yazıcam galiba nolcaksa olsun ya
Ensest bir ilişkiye girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nalet olsun harbi pisliğin önde gideniyim![]()
Oha!Bende yazıcam galiba nolcaksa olsun ya
Ensest bir ilişkiye girdim
Nalet olsun harbi pisliğin önde gideniyim![]()
Ne oha bilader ben mi zorladım sanki oda istiyordu başlarım ama ha yine kötü ben oldum
Şaka yapıyorum de lan lütfen.
Maalesef şaka deil knk o mallığı yapmaz olaydım ama oldu artıkŞaka yapıyorum de lan lütfen.
Neyse hatanı farketmene sevindim. Sadece seni kınayabilirim. Başka birşeye hakkım yok. Yine de seni sevmeye devam edeceğim. (Arkadaş olarak.Maalesef şaka deil knk o mallığı yapmaz olaydım ama oldu artık
Herkes hata yapar
Beni çok zorladışeytan bunlar onlara asla güvenme.....
Ben kızlardan hoşlanıyorum.
)Ne alaka olm bende gay deilim ztn kuzenim kız erkeklerle birlikte olduğumuda nereden çıkardınNeyse hatanı farketmene sevindim. Sadece seni kınayabilirim. Başka birşeye hakkım yok. Yine de seni sevmeye devam edeceğim. (Arkadaş olarak.Ben kızlardan hoşlanıyorum.
)
Oh be Vallaha sevindim. Kuzen normal olm Allah Allah. Ben 1. dereceden akraba sandım. Hem o da şakaydı. Ortamı yumşaltmak istedim. Seviyorum lan seni.Ne alaka olm bende gay deilim ztn kuzenim kız erkeklerle birlikte olduğumuda nereden çıkardın![]()
La bende diyorum noluyor durum çok apayrı yerlere geliyordu töbe töbeOh be Vallaha sevindim. Kuzen normal olm Allah Allah. Ben 1. dereceden akraba sandım. Hem o da şakaydı. Ortamı yumşaltmak istedim. Seviyorum lan seni.![]()
Lan olm ensest deyince Anne, abla geldi aklıma ağzına sıç**k istedim biran. Ama kuzen olunca rahatladım. Onda bir sorun yok.. Seviyorum lan seni.La bende diyorum noluyor durum çok apayrı yerlere geliyordu töbe töbe
Knk kuzende ne kuzen ama varyaLan olm ensest deyince Anne, abla geldi aklıma ağzına sıç**k istedim biran. Ama kuzen olunca rahatladım. Onda bir sorun yok.. Seviyorum lan seni.
Abartma lan vur dedik öldürme.Knk kuzende ne kuzen ama varya
Memlekete gidince bi posta daha atıyım knk o zmn kuzense bi sıkıntı yok sonuçta
oha kanka.Knk kuzende ne kuzen ama varya
Memlekete gidince bi posta daha atıyım knk o zmn kuzense bi sıkıntı yok sonuçta