Yok hayır orada da aktif bir üyeydim.Technopat a bak bakiyim kuralları oku ondan sonra sizin gibiler tekrar buraya gelir
Sevdigim kizin tcsini ezbere biliyorum 1.5 yildir muhabbeti falan acilir etkilenir diye aklimda duruyorHep dc sunucularında itiraf odası oluyordu, burada da itiraf konusu olmasın mı?
Duyunca savciliga vermesindeSevdigim kizin tcsini ezbere biliyorum 1.5 yildir muhabbeti falan acilir etkilenir diye aklimda duruyor
verebilir kendi telefon numaramı ezbere bilmiyom onun tcsini biliyomDuyunca savciliga vermesinde
A slient voice kiz icin izlemistimbi tane anime filmini aklıma getiriyor ama ismini çıkaramadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
valorantı hileli oynuyorum (rage)
colorbot userlar gaydir
gerçi pek bi itiraflık olayı yok öyle işte arada girer 10-20 maç atar çıkarım bazen spoof atmaya üşeniyorum 2-3 maç oynayıp ban yiyorum öyle işte zevkli
ek olarak uyarılarımı görebiliyormusunuz bilmem ama 12/12 uyarı (normalde timeout almam lazım neyse) bu uyarıların 4-5 tanesi sanırım smırf kasanlara sövdüğüm için şimdi hile ile millete - yediriyorum öncedende bu tarz oyun oynamışlığım var neden smurf kasanlara bu kadar taktım gram bilgim yok xD
anlat gitsin.Çok utanç verici anım var hangisini anlatayım
anlat gitsin.
Biz bizeyiz olm. Yardır.Çok utanç verici anım var hangisini anlatayım
Boş vaktimde yazarımBiz bizeyiz olm. Yardır.