LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,752
Bizede Sal KNK#itirafEdiyorum sevdiğim kız varken 6 tane daha kız ile flört ediyordum.
Bizede Sal KNK#itirafEdiyorum sevdiğim kız varken 6 tane daha kız ile flört ediyordum.
Yok osiris benim değil xdLllna Osirisi sen mi yaptın hileyi türetmiş insan sensin git bu dünyadan![]()
Yalnız bu benim hesabım yanlış olmasın.Bu hesabın sana ait olduğunu nasıl anlayayım bu bir.![]()
GitHub - danielkrupinski/Osiris: Cross-platform game hack for Counter-Strike 2 with Panorama-based GUI.
Cross-platform game hack for Counter-Strike 2 with Panorama-based GUI. - danielkrupinski/Osirisgithub.com
2, hesap atarak bu benim diyorsak. Benim de TP hesabım bu https://www.technopat.net/sosyal/uye/recep-baltas.1/
Hacker oldun. Helal olsun. Yaptığına dair bir kanıtta yok da neyse. "Güya" aldığın altyapıyı atman da pek komik.Dostum üst mesajı oku.
OSİRİS bir ALTYAPI.
Bu altyapının üzerine hileyi inşa ediyorusun.
Offset güncelleyip özellik ekliyorsun.
Abi anlayın artık. Ben yazmadım osirisi. Osiris CS:GO hilelerinin tabanını oluşturan altyapı.Yalnız bu benim hesabım yanlış olmasın.
hepsi benimBizede Sal KNK
Şimdi konuları sıra sıra atardım da. Vaktim senden çok daha değerli.
Hack yaptım deyip yabancı birnin hesabını atmak da iyi iş https://github.com/danielkrupinski/Osiris
Aga bizim tarikat niye böyle biri sevdiği kız varken 6 tane daha kizla flört eder diğeri arkadaşının eski sevgilsii ile sevgili olur bu nasıl tarikat olm#itirafEdiyorum sevdiğim kız varken 6 tane daha kız ile flört ediyordum.
Hacker olduğum söylemiyorum. Siz bana yanlış açıyla yaklaştınız.Hacker oldun. Helal olsun. Yaptığına dair bir kanıtta yok da neyse. "Güya" aldığın altyapıyı atman da pek komik.
Oa Zbabo ciddi mesaj yazmış.![]()
Ben bir şey demedim kanka beni karıştırmayın ben anlamam hileden falanAbi anlayın artık. Ben yazmadım osirisi. Osiris CS:GO hilelerinin tabanını oluşturan altyapı.
Bozuk tarikatAga bizim tarikat niye böyle biri sevdiği kız varken 6 tane daha kizla flört eder diğeri arkadaşının eski sevgilsii ile sevgili olur bu nasıl tarikat olm
Neyse 1 2 tane de bana ver#itirafEdiyorum sevdiğim kız varken 6 tane daha kız ile flört ediyordum.