Neler Yeni

İtopya 13K'ya bayram indirimli clown sistemini aldım. İyi midir?

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkteki sistemin işlemcisi İ5 10400F yapıp, ramleri RGB yaptığın zaman 2000TL ye yakın kazancın oluyor.
Tabi aldığın sistemdeki işlemci daha da iyi.
hocam 10400 ile 12400 arasında ciddi fps farkı var. zaten işlemciyi değiştirdiğimi düşünsem aradaki fiyat farkı kapanıyor. bu sistem de çok zayıf gözüküyor ssd olsun anakart olsun cezbedici bir ürün değil gibi..

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
sistem bu:

12400f + rx 6600 fiyatı 13k ödeme yaptım. size fiyatına değer bir sistem midir?

Daha önce de sorulmuştu. Kötü değil ama zaman zaman biraz daha ucuza sistemler çıkabiliyor. 12 bin olsa bence tam hakkı olurdu ama o kadar da olur. Asus ekran kartı her zaman Sapphire/xfx 'e göre daha pahalı. İnsanlar xfx'in en kötü modelini koyup al aynısını topladım diyor. Bana çok mantıklı gelmiyor o tarz karşılaştırmalar. PSU kötü değilse diğer parçalar f/p kalitesinde gayet iyi görünüyor.

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sistemde beni de cezbeden asus ekran kartı olmasıydı. ve parçaların yeni olması uzun vadeli bir sistem. haqqus un sistemindeki parçalar eski ve ucuz mesela

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
hocam 10400 ile 12400 arasında ciddi fps farkı var. zaten işlemciyi değiştirdiğimi düşünsem aradaki fiyat farkı kapanıyor. bu sistem de çok zayıf gözüküyor ssd olsun anakart olsun cezbedici bir ürün değil gibi..
Sorun değil
Aldığın sistemde güzel
Hatta 100TL veya 20 Dolar oyun kodu veriyor. Ekran kartın için
13000TL yi hakeder ama KASA Ve Psu çok iyi değil.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
bu sistemde beni de cezbeden asus ekran kartı olmasıydı. ve parçaların yeni olması uzun vadeli bir sistem. haqqus un sistemindeki parçalar eski ve ucuz mesela

Aynen öyle. Örneğin bütçen tekrar oluşmaya başladığında ve rx6600 sana yetmemeye başladığında satıp yerine 6700xt alsan darboğaz yaşamazsın veya 3060ti/3070 gibi bir şey. Bu da doğru bir seçim yaptığını gösteriyor.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Parça kalitesi yok güzel değil bence

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Linkteki sistemin işlemcisi İ5 10400F yapıp, ramleri RGB yaptığın zaman 2000TL ye yakın kazancın oluyor.
Tabi aldığın sistemdeki işlemci daha da iyi.
Hakkuş sistemi M2 ssd ekle kasaya fan tak işlemciyi i5 yap 12 bin yapıyor. 1000 TL farkla 12 nesil işlemci ekleyecek kendine müzisyen daha avantajlı

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
Beklemeni öneririm en azından bu haftasonu çıkacak olan sistemi bekleseydin
haftasonu kimin sistemi çıkacak? ya zaten fp oranı güzel bi sistem çıkınca stoklar anında bitiyor. bu kasanın da fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. bence denk getirince almak lazım. eğer bahsettiğin kasa daha iyi çıkarsa bunu iade ederim artık iade olmazsa aynı fiyata satabilirim sanırım

bu sistemin bile stoğu bitmiş şu anda alınamıyor bu fiyata

Top Bottom