Yardım İtopya alışveriş iptali hakkında (iyzico cashback)

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar Yardım.
İtopyadan fan aldım İyİco ile . Yanlış fan almışım NZXT F120 Duo set yerine düz set almışım .
3865 TL lik İşlemci iyzicoya kredi kartımı kaydederek yaptım.
500+385 cashback verdi.
Cashback i İstanbulkart ile hesabıma çektim

Şimdi sorum Şu:
1-iyzico cashback yattı iptal etsem iyzico kampanyasından kazandığımı keserler mi ?
2- olaki kestiler tekrar sipariş versem kampanyadan tekrar yararlanabilir miyim ?

İki seçenek var ya hiç bir şey olmaz ya da 3300 harcamadan 500 kazandığını varsayarak hesabına gelen iade 2700 TL olacak

İki seçenek var ya hiç bir şey olmaz ya da 3300 harcamadan 500 kazandığını varsayarak hesabına gelen iade 2700 TL olacak
Hesabıma gelmez işlem kartta iyzico açıklamasında öyle bişey yazmıyor . Şu belirtilmiş harcama sonrası kazandığınız cashbackleri harcarsanız ve sonrasında sipariş iptali yaparsanız hesabınız kapatılabilir demiş

tahminimce cashbackiniz zaten net olarak geri alinamaz kampanyalardan yararlanmis olarak gozukeceksiniz fakat cashbacki geri alamazlar faturayi kesen firma itopya cashbacki veren firma iyizico itopya zaten ana fiyat uzerinden fatura kesiyor fatura uzerindeki miktari iade etmek zorundalar

cashbekı amazondan falan urun alıp iade etseniz normal parayda cevirebilirsiniz galiba istabul karta gerek yok

itopya faturadaki tutarı iade eder iyzico ise cashback tutarını geldigi gibi çeker

iade ile alakasız olarak şuanda bayram kampanyası geçerlimi, bende kampanyalarda görünmüyor

Geri