Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Sen itopyayı baya yanlış tanımışsınbenim bildiğim itopya bayram indirimi cidden efsane olur. Bence olmamış
Sen itopyayı baya yanlış tanımışsınbenim bildiğim itopya bayram indirimi cidden efsane olur. Bence olmamış
Bazı ürünlere bakıyorum akakçe üzerinde daha ucuza satan bir sürü yer var.Elinde kalanları çıkarmak için indirim adı altında bindirme. Tertemiz
fena değilITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunun indirimi iyi mi arkadaşlar?
cahiliye donemı dusuncelerın mı bunlar çağdaş dusuncelerın mı ?Adamlar bilerek iyileştirmiyor. Bak öyle bir talep var ki site çöküyor her indirimimizde diyorlardır. O sitenin iyileştirmesi parası olana 1 gün sürmez. Ki site yavaşlayınca ya da çökünce insanlarda “ Bir yerlerde ucuz bir şey satılıyor ve ben kaçırıyor olabilirim direyerek daha da alma isteği uyandırıyor. Ayrıca insanlar site çöktükçe alamayabilirim duygusuyla aceleci karar vererek ihtiyacı olmayan şeyleri dahi alabiliyor. Bu bir pazarlama stratejisidir. Bunun üniversitesilerde bölümü var hocam. Site böyle olduğu için dandik değil, sitenin böyle olması bir strateji.
fena değil
Bi konu vardı 2 monitör arasında kaldım diye ordaki 2 monitöre bak bence özellikle gigabyte olan müqITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunun indirimi iyi mi arkadaşlar?