İtopya Bayram Fırsatları !

Screenshot_2022-04-28-18-33-14-777_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sistemi aldım iyi mi etmişim çoktur bekliyordum daha beklemek istemedim 2060ı alacaktım 1k daha verip bunu alayım dedim iyi mi yapmışım sistem belki bı 1k daha ucuz olabilirdi ama bence yine de okey bı fiyat denebilir darısı sizin başınıza inşallah
rx6600 daha iyi diye biliyorum keşke aynı fiyata rx6600 alsaydın

Çok dandik site bu itopya yine çöktü üstüne indirimde indirim değil

Adamlar bilerek iyileştirmiyor. Bak öyle bir talep var ki site çöküyor her indirimimizde diyorlardır. O sitenin iyileştirmesi parası olana 1 gün sürmez. Ki site yavaşlayınca ya da çökünce insanlarda “ Bir yerlerde ucuz bir şey satılıyor ve ben kaçırıyor olabilirim direyerek daha da alma isteği uyandırıyor. Ayrıca insanlar site çöktükçe alamayabilirim duygusuyla aceleci karar vererek ihtiyacı olmayan şeyleri dahi alabiliyor. Bu bir pazarlama stratejisidir. Bunun üniversitesilerde bölümü var hocam. Site böyle olduğu için dandik değil, sitenin böyle olması bir strateji.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu fiyata net geçenki rx 6600 sistemi satan vardır bilemedim. Bence iptal edip ya onlara bakın yada da donanım arşivi sistem bekleyin.
Ama ben uğraşmak istemiyorum derseniz de aşırı kazık değil.
Bu arada akşam rtx 3050 indirimi, gelecek

Alıntıyı görüntüle
bence 2060 li sistemi alabilirdin 3050 den daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri