Arkadaşlar konu sistem benim sistemim değil bu sistemde benim söz söyleme hakkım yok ne yazıkki ama milletin 10k ya sattığını 8k ya verdiklerinde stokların değil 1 saat 1 dakika içinde tükenmesi olası Türkiye nin nufusu 80milyon yani o sistemleri almak için 1 kişi değil 1000 kişi emin olun aynı anda siparişi tamamla butonuna basıyor.@Abdullah Hacıgül abi 42 dakika oldu ve hala alınmıyor itopyada ister istemez başka şeyler düşünmeye başladım artık site karne indiriminde bile çökmüştü bize yardımcı olsan
abi emın ol saat 19.50 den berı denıyorum site hiç açılmadı kıArkadaşlar konu sistem benim sistemim değil bu sistemde benim söz söyleme hakkım yok ne yazıkki ama milletin 10k ya sattığını 8k ya verdiklerinde stokların değil 1 saat 1 dakika içinde tükenmesi olası Türkiye nin nufusu 80milyon yani o sistemleri almak için 1 kişi değil 1000 kişi emin olun siparişi tamamla butonuna basıyor.
Bir şey diyemem brom haklisindir ben olayı takip etmedimabi emın ol saat 7.50 den berı denıyorum site hiç açılmadı kı
senin çıkaracağın sistem de böyle uçuk fiyatlar olucak mı 10 k üzeri gibiBir şey diyemem brom haklisindir ben olayı takip etmedim
ucuz olmicagini belirtmissin story'de ama ne güzel olurdu 8k bütcesinde yapsaydin sen de. Çünkü gerçekten aşırı güçlü bi sistem yerine fiyatina degecek ve uygun bütçeli daha çok bekliyor bu insanlar. Umarim bir kez daha dusunursunBir şey diyemem brom haklisindir ben olayı takip etmedim
knk fiyatı Abdullah abi belirlemiyor ki şuan rtx 3060 10kucuz olmicagini belirtmissin story'de ama ne güzel olurdu 8k bütcesinde yapsaydin sen de. Çünkü gerçekten aşırı güçlü bi sistem yerine fiyatina degecek ve uygun bütçeli daha çok bekliyor bu insanlar. Umarim bir kez daha dusunursun
1660süperin fiyatı ortadaydi fakat mis gibi fiyata mis gibi sistem cikartti, yine ayni sekil yapabilir bence diye dusunuyorumknk fiyatı Abdullah abi belirlemiyor ki şuan rtx 3060 10k
1660 süper ilk çıktığında o fiyat değildi piyasa ile o fiyata çıktı rtx 3060 maşallah 329 dolarlık ürüne 10k fiyat çektiler artık suçlu satıcı mi yoksa vergi sistemimi bilmiyorum1660süperin fiyatı ortadaydi fakat mis gibi fiyata mis gibi sistem cikartti, yine ayni sekil yapabilir bence diye dusunuyorum
3060 sence o zaman da olsak bu paraya mı cıkıcaktı aynı mantikla dusunursen anlarsin ne demek istedigimi1660 süper ilk çıktığında o fiyat değildi piyasa ile o fiyata çıktı rtx 3060 maşallah 329 dolarlık ürüne 10k fiyat çektiler artık suçlu satıcı mi yoksa vergi sistemimi bilmiyorum