Neler Yeni

İtopya berbat internet sitesi

Kara33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet K
Arkadaşlar İtopya onay kodu gönderemediği için sağ olsun bilgisayarı alamadım ilk başta ram yok dedi sonra onay kodu yollamadı ve zar zor para toplamıştım alamadım çok güzel altyapıları var sağolsunlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,838
İsim
Hacı
Siteleri yıllarıdır aynı. Bi düzeltmediler (!).

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
maksat sistem satmak değil, milleti eziklemek !!! yahu şu sistemii habersiz koyun, ihtiyacı olannn parasını hazırlar kanalı takip ederi... 1 ay öncesindne başlıyolar sistem de sitem demeye... sonra da al satçılara esir etmeyecez diyip druyolar. kardeşim bu rezilliği yaşamaya ne hakkımız var ya? bir daha sistemi bedava verseler girip ugrasmam.. tam bir saçmalık. reklam anlayışınızada yazıklar olsun. alan adam zaten reklamınızı yapar, duyan gören yapar. herkesi toplayıp aynı saatte bu saçmalığa inşaalha bir zaman dur dersiniz..

şahin doğan

80+ Platinum
Bugün açılan 1361736712. konu herhalde. Sürekli aynı konuyu açmak yerine mevcut konuların altına yazman daha mantıklı.

Kara33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siteleri yıllarıdır aynı. Bi düzeltmediler (!).
şimdide sahibndende 13k ya satıyor adam birine ayzdım dalga olsun diye kardeşim ben zaten 15 e aldım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül reis bizi bir görde foruma özel 50-75 arası stok açtır ya 9k dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,664
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom