Yardım İTOPYA BİOS UPDATE YAPIYORMU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, İTopya'dan RYZEN 5 5600G VE B450M S2H Anakart aldım anakart bios güncelleme olmadan çalışmıyor pc sihirbazından montaj hizmetide seçmiştim 2 parça için acaba bios update yapmışlarmıdır deneyimi olan arkadaşlar varmı

Merhaba, İTopya'dan RYZEN 5 5600G VE B450M S2H Anakart aldım anakart bios güncelleme olmadan çalışmıyor pc sihirbazından montaj hizmetide seçmiştim 2 parça için acaba bios update yapmışlarmıdır deneyimi olan arkadaşlar varmı
Montaj sectiysen yapmislardir buyuk ihtimalle

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    100.9 KB · Hit: 77
Normalde bios update yapmıyorlar ama çalışmayan şekilde yollamazlar.

Normalde bios update yapmıyorlar ama çalışmayan şekilde yollamazlar.
İnşallah yoksa beni çok uğraştıracak update için servise yollamak kim bilir ne kadar sürecek v.b bilgisayarcıda 150 tl para istedi :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+up

Son düzenleme:
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
İnşallah yoksa beni çok uğraştıracak update için servise yollamak kim bilir ne kadar sürecek v.b bilgisayarcıda 150 TL para istedi :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+up
Knk yaparlar büyük ihtimalle yaparlar birde bilgisayar geldiğinde banada soylersen yapiyorlarmi
Diye bende alacağım çünkü söylersen sevinirim

Knk yaparlar büyük ihtimalle yaparlar birde bilgisayar geldiğinde banada soylersen yapiyorlarmi
Diye bende alacağım çünkü söylersen sevinirim
Yapılı Gelmiyor Ben Kendim Güncelledim 5 dk lık iş zaten

Knk hayır işlemci uyumluluğu için bios update yapıyorlarmı diye sordum

hayır yapmıyorlar ram mhzlerinde stok olarak gelicek onları arttırmayı unutma ütopyadan alan arkadaşlarımda öyle oldu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri