Neler Yeni

İtopya Bu Kasayi İade Alir Mi?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
İtopya'dan aralik ayinda Corsair Carbide Spec Delta RGB Kasa aldım. Hiçbir sıkıntısı yok gayet de memnunum ancak beyaz ekipman hastasıyım, o zaman sadece param olmadığı için alamadim.

Bu kasayi herhangi bir şikayetim olmadan iade alirlar mi? Almazlarsa PSU ve fanlarini söksem kasayi ne kadara satabilirim, alicisi olur mu? Her türlü tavsiyeye açığım, fikirlerinizi bekliyorum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
İmkanı yok.

Penguen

80+ Silver
hayır demedin. Benim o konuyu açmamın sebebi para için her şey yapılmaz. Çoğu kişinin bir şeyi yapması onu doğru yapmaz. Ve aynı şekilde sen adilik yaptın ben adilik yaptım o adilik yaptı diğer düzgün temiz adam nasıl para kazanacak? O da en son bıkacak "yeter bu kadar kazıklanmak artık ben kazıklayacağım" diyecek. O da adilik yapmaya başlayacak. En son en kurnaz en adi olan haksız kazançlar ile zengin olacak. Böyle şey olmaz, geçen de bunu dedim diye uyarı yemiştim ama bunun uyarılık bir durumu yok aslında.
Vicdanınızı azaltmak için yaptığınıza kılıf uydurmaya çalışmayın. Bal gibi 6 aylık ürünü kullandığın ürünü sırf yenisini alacaksın diye iadeye göndermek terbiyesizlik olur. Ve adam bunu yapmak zorunda değil sizin dediğinizin aksine. Gider 2. elden satar hatta dolar kuru sağ olsun aldığı paradan çok fazla kaybı olmaz. Ayrıca biraz önce verdiğim "adilik" sistemine katkı da sunmaz. Eğer bir şeyi değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman lazım. Herkes adi diyerek kendi adiliğini gizleyemezsin, ona bir sebep sunamazsın.
Kimse zaten 6 aylık sağlam ürünü almaz.
14 günden sonra ürün fabrika çıkışı hatalı değilse almazlar.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hayır demedin. Benim o konuyu açmamın sebebi para için her şey yapılmaz. Çoğu kişinin bir şeyi yapması onu doğru yapmaz. Ve aynı şekilde sen adilik yaptın ben adilik yaptım o adilik yaptı diğer düzgün temiz adam nasıl para kazanacak? O da en son bıkacak "yeter bu kadar kazıklanmak artık ben kazıklayacağım" diyecek. O da adilik yapmaya başlayacak. En son en kurnaz en adi olan haksız kazançlar ile zengin olacak. Böyle şey olmaz, geçen de bunu dedim diye uyarı yemiştim ama bunun uyarılık bir durumu yok aslında.
Vicdanınızı azaltmak için yaptığınıza kılıf uydurmaya çalışmayın. Bal gibi 6 aylık ürünü kullandığın ürünü sırf yenisini alacaksın diye iadeye göndermek terbiyesizlik olur. Ve adam bunu yapmak zorunda değil sizin dediğinizin aksine. Gider 2. elden satar hatta dolar kuru sağ olsun aldığı paradan çok fazla kaybı olmaz. Ayrıca biraz önce verdiğim "adilik" sistemine katkı da sunmaz. Eğer bir şeyi değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman lazım. Herkes adi diyerek kendi adiliğini gizleyemezsin, ona bir sebep sunamazsın.
ben herkese adi diyip kendi adiliğimi gizlemiyorum.
Adi herifin tekiyim ben buna karşı bir şey demiyorum kendimde itiraf edeyim burda.
Bu günlerde sık sık karşılaşacağınız tarzda birşeyi görünce niye patladınız o kadar?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
650W PSU'lu hâli daha ucuz.
Beyaz kasalar PSU suz 1000₺den yukarı :D Ben bunu 800e böyle satsam, +200 kasaya, +450 psuya para vereceğim. Beyaz sevmek bu kadar pahali olmamali :D Sprayle bunu boyarim artik...

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
ben herkese adi diyip kendi adiliğimi gizlemiyorum.
Adi herifin tekiyim ben buna karşı bir şey demiyorum kendimde itiraf edeyim burda.
Bu günlerde sık sık karşılaşacağınız tarzda birşeyi görünce niye patladınız o kadar?
Patlamayı nasıl tarif ettiğinize göre değişir. Eğer ki çıldırıp aşırı tepki göstermek olarak dillendiriyorsanız. hayır efendim ben aşırı bir tepki vermedim. Bu konuya normal gözüyle bakmayın. Bu günlerde sık sık karşılaşmamızın sebebi siz ve sizin gibilerken sırf bu yüzden adi olunması gerektiğini savunuyorsanız orası da ayrı trajikomik bir durum. Bu günlerde madem bu kadar sık karşılaşılan bir durum neden değiştirmeye çalışmıyorsunuz peki? Neden haftaya sınav olmasına rağmen şu ana kadar hiç çalışmamış bir çocuk gibi davranıyorsunuz? Önünüzdeki 1 hafta çalışarak gayet de güzel bir sonuç alabilirsiniz ama bunu göz ardı ediyorsunuz, yapmayın.
Eğer ki patlamayı içindekileri dökmek olarak ifade ediyorsanız da sizce size demeyeceğim de kime diyeceğim? İşini gayet güzel halleden bakkal İbrahim abiye demeyeceğim herhâlde? Veya tüm 2. el piyasasına rağmen satacağını fazla fazla şişirilmiş fiyatlardan koymayan birini? Size patladım çünkü sizi gördüm, başka birisi olsaydı ona patlardım.
Ayrıca şu dönemlerde kötü bir şey yaptığını kabul etmek neden iyi veya doğru bir şeymiş gibi davranılıyor? Hırsız televizyonunuzu çalarken veya bilgisayarınızı alırken "Kardeş dur bir dakika ben hırsızım ondan böyle yapıyorum" dediğinde "He tamam o zaman" demeyeceksiniz umarım.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Patlamayı nasıl tarif ettiğinize göre değişir. Eğer ki çıldırıp aşırı tepki göstermek olarak dillendiriyorsanız. hayır efendim ben aşırı bir tepki vermedim. Bu konuya normal gözüyle bakmayın. Bu günlerde sık sık karşılaşmamızın sebebi siz ve sizin gibilerken sırf bu yüzden adi olunması gerektiğini savunuyorsanız orası da ayrı trajikomik bir durum. Bu günlerde madem bu kadar sık karşılaşılan bir durum neden değiştirmeye çalışmıyorsunuz peki? Neden haftaya sınav olmasına rağmen şu ana kadar hiç çalışmamış bir çocuk gibi davranıyorsunuz. Önünüzdeki 1 hafta çalışarak gayet de güzel bir sonuç alabilirsiniz ama bunu göz ardı ediyorsunuz, yapmayın.
Eğer ki patlamayı içindekileri dökmek olarak ifade ediyorsanız da sizce size demeyeceğim de kime diyeceğim? İşini gayet güzel halleden bakkal İbrahim abiye demeyeceğim herhâlde? Veya tüm 2. el piyasasına rağmen satacağını fazla fazla şişirilmiş fiyatlardan koymayan birini? Size patladım çünkü sizi gördüm, başka birisi olsaydı ona patlardım.
Ayrıca şu dönemlerde kötü bir şey yaptığını kabul etmek neden iyi veya doğru bir şeymiş gibi davranılıyor? Hırsız televizyonunuzu çalarken veya bilgisayarınızı alırken "Kardeş dur bir dakika ben hırsızım ondan böyle yapıyorum" dediğinde "He tamam o zaman" demeyeceksiniz umarım.
ben adi olmayı korumadım eğer öyle sizin öyle algılayacağınız bir kelime kullandıysam özür dilerim. Adilik çoğu kişinin yaptığı bir şey.
Neyse bu konuyu fazla konuşmayalım. Bu tarz tartışmalar gereksiz. İyi forumlar

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
14 gün kuralı var zaman geçmiş almazlar o yüzden elden satabildigin en iyi fiyata satmaya çalış

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
14 günü geçmediyse almaları gerekiyor diye biliyorum.

Top Bottom