Neler Yeni

İtopya Çizik Kasa Gönderdi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
işte herkes her şeyden memnun kimse neye ne verip ne aldığını bilmiyor "küçük bir çizik nolucak" diyorlar neden kimse o çiziği sorgulamıyor aga
mousepad alsam üzerinde ufak bir leke olsa bile değiştirirm arkadaş. Para ödüyorum ben ya. Emek nedir bilmiyorlar galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çizik küçücük bir şey belki itopya sağlam gönderdi kargoda bir sorun çıktı paramın değersiz olmasından değil yanlış anlamayın ama zaten 1 aylık kullanımdan sonra çizikler meydana gelir zaten
Nereden biliyorsun çizik oluşacağını dostum? Hor kullanmadıktan sonra bir şey olmaz.

samet4747

80+ Platinum
Çizik küçücük bir şey belki itopya sağlam gönderdi kargoda bir sorun çıktı paramın değersiz olmasından değil yanlış anlamayın ama zaten 1 aylık kullanımdan sonra çizikler meydana gelir zaten
kanka itopya çizik olduğunu kabul edip değişim yapılacağını söyledi. ve çizik 2 adet büyük siz görmüyorsunuz

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

samet4747

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
İtopya ve İnce Hesap, uzak durulması gereken firmalar.
Aynen öyle. 2 hafta önce ince hesaptan James Donkey 712 aldım. Bana 712 kutusunun içerisinde 711 geldi. Değişim talebi açtım. Cuma gününden beri ürünüm onlarda daha kargoya verilmedi. Her gün arıyorum ürününüz kargoya verildiği zaman size sms gelecek diyorlar. Daha ince hesaptan alışveriş yapmam.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Aynen öyle. 2 hafta önce ince hesaptan James Donkey 712 aldım. Bana 712 kutusunun içerisinde 711 geldi. Değişim talebi açtım. Cuma gününden beri ürünüm onlarda daha kargoya verilmedi. Her gün arıyorum ürününüz kargoya verildiği zaman size sms gelecek diyorlar. Daha ince hesaptan alışveriş yapmam.
Ben klavye ve mouse aldım yanlış adres girdim düzelttim kargo firmasına iletmediler. Normalde 3-4 gün içinde gelmesi lazımken 8-9 günde geldi.

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Ben klavye ve mouse aldım yanlış adres girdim düzelttim kargo firmasına iletmediler. Normalde 3-4 gün içinde gelmesi lazımken 8-9 günde geldi.
arkadaşlar onlar da insan her gün kim bilir kaç sipariş alıyorlar kaç kişiyle ilgileniyorlar hayat düşündüğünüz gibi toz pembe değil burdan laf yapması kolay

samet4747

80+ Platinum
arkadaşlar onlar da insan her gün kim bilir kaç sipariş alıyorlar kaç kişiyle ilgileniyorlar hayat düşündüğünüz gibi toz pembe değil burdan laf yapması kolay
ben hatalarını kabul ediyorum düzeltmiyorlarrrrr

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
:D Diğer firmalar ''Allah'' fln o zaman herhalde. Teknobiyotikten bir sürü şey aldım gram sıkıntı yaşamadım adamlar insan değil mi? Geçen 300 sistem yapmışlar GÜNDE.

samet4747

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,250
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom