Mileven
80+ Silver
kargoda suç olabilir kapıda kontrol etsene kasayı?mail attılar fiziki müdahale var diyor ne fiziki müdahelesi ya dokunmadan nasıl çizilir
kargoda suç olabilir kapıda kontrol etsene kasayı?mail attılar fiziki müdahale var diyor ne fiziki müdahelesi ya dokunmadan nasıl çizilir
konuşmanı düzelt ilk önce ikinci olarak belki itopya İncehesap vs yani beğenmediğiniz şirketler daha fazla sipariş alıyorDiğer firmalar ''Allah'' fln o zaman herhalde. Teknobiyotikten bir sürü şey aldım gram sıkıntı yaşamadım adamlar insan değil mi? Geçen 300 sistem yapmışlar GÜNDE.
itopya çizik kasa yollamış değil kasa gelirken çizilmiş olmalı demeniz lazım itopya durduk yere cizilmiş kasayı yollamaz büyük ihtimalle kargo firması yüzünden olmuşturarkadaşlar da2 sistem aldım ön kapakta çizik vardı kapağı gönderdim 20 gün sonra tekrar çizikli kapak geldi
işte onu dıyorum evde bişey çizmiş olabiliğrkargocuya bakıcam bekle dedim bekleyemem dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
çiziğide 1 gün sonra fark ettim
Konuşmamda herhangi bir hata göremiyorum dostum. Herkesle ''saygı çerçevesi içinde'' istediğim gibi konuşurum. O zaman tüm üslubundan hoşlanmadığın insanları hayattan sil dostum. Benim gibiler hep hayatında olacakkonuşmanı düzelt ilk önce ikinci olarak belki itopya İncehesap vs yani beğenmediğiniz şirketler daha fazla sipariş alıyor
Teknobiyotik ve İtopya yayınladıkları verilerde Teknobiyotik hatırladığım kadarıyla 120 tane fazla ''Hazır Sistem'' siparişi aldı. Bir tane de şikayetçi olan görmedim.konuşmanı düzelt ilk önce ikinci olarak belki itopya İncehesap vs yani beğenmediğiniz şirketler daha fazla sipariş alıyor
anladım hocam iyi günler diliyorumTeknobiyotik ve İtopya yayınladıkları verilerde Teknobiyotik hatırladığım kadarıyla 120 tane fazla ''Hazır Sistem'' siparişi aldı. Bir tane de şikayetçi olan görmedim.
hangi kargoyla aldın?bu benim için acı bi tecrübe oldu itopyadan bir şey alınmaz bunu anladım lütfen kimse daha bir şey yazmasın
itopya ups calisiyor sanirimhangi kargoyla aldın?