dost ayran
80+ Silver
Dahası
ayn katılıyorum kardesimebil bakalım neden linç yedin düşün biraz
kusursuz bir şey yok kardeşim yaz bunu aklına
ayn katılıyorum kardesimebil bakalım neden linç yedin düşün biraz
kusursuz bir şey yok kardeşim yaz bunu aklına
sebebini biliyor musun neden öyle yaptılar?ya tamam bak onu kabul ediyorum kusur olduğu için gönderdim değiştircez diyip ellemeden gönderiyorlar
Aynen durum bu.kardeşim adam burda diyor ki ben konuşayım itopya ile sorunu halledelim bana sipariş numaranı ver diyor sende diyorsun ki olmaz arayıp söveceğim
hocam bak ben başta çizik olduğunu görünce bişi olmaz çözerler diyip gönderdim efendi efendi 20 gün bekledim değişim olcak diyip gönderdiler ancak böyle geldi nasıl sakin olayım?hocam ilk olarak sakın olun yanı strese gerek yok kasayı itopya acıksa oraya goturun orda gereken seyleri yaparlar acik degilse duzgunce konusun yani elinden geleni yaparlar diye dusunuyorum sakin olun
sipariş numarası yok ortada hiç bişi yok kargo numarası falan hiç bişi göndermediler banaAynen durum bu.
Sorunun tatlıya bağlanması için elimden gelen her şeyi yaptım.
Hatta İtopya bu hatasından dolayı özür niteliğinde hediye dahi gönderebilirdi.
Ama adam inat "Arayıp sövecem hata yapmasaymışhıh!"
Hata olmuştur diyoruz kardeşim neden anlamak istemiyorsun?hocam bak ben başta çizik olduğunu görünce bişi olmaz çözerler diyip gönderdim efendi efendi 20 gün bekledim değişim olcak diyip gönderdiler ancak böyle geldi nasıl sakin olayım?
Sorunun büyükse THH Ver Gitsinhocam bak ben başta çizik olduğunu görünce bişi olmaz çözerler diyip gönderdim efendi efendi 20 gün bekledim değişim olcak diyip gönderdiler ancak böyle geldi nasıl sakin olayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sipariş numarası yok ortada hiç bişi yok kargo numarası falan hiç bişi göndermediler bana
Bana sipariş numaramı nasıl öğrenebilirim diye sorsanız söylerdim herhalde değil mi?sipariş numarası yok ortada hiç bişi yok kargo numarası falan hiç bişi göndermediler bana
Aga kasada görünmeyen bir çizik var.Sorunun büyükse THH Ver Gitsin
Bencede o da varAga kasada görünmeyen bir çizik var.
THH kullanıcı hatası diyecek bildiğimiz durumlar hep.
İtopya değiştirirse şükretmeli bence.
Umarım ulaşamazsınız, bol şans.arıyorum şimdi sinir küpüyüm şuan sinirrrr