İtopya Çizik Kasa Gönderdi!

Bu arkadaşın amacı sorununu çözüme kavuşturmak değil, firmanın adını karalamak.
"Yardımcı olalım" diyoruz, reddediyor "arayıp söveceğim" diyor.
"Sorununu çözelim yanlışlık olmuştur" diyoruz "koskoca firma hata yapmasın" diyor.
İflah olmaz bunun gibiler.
Ne hali varsa görsün.
senin sorunun ne? ben burda 6 k para verip bilgisayar alıyorum çizik kasa gönderiyorlar eywallah diyorum anlayışlı bir şekilde gönderiyorum kapağı her gün konuşuyıruz değişim olcak diyorlar sonra hiç ellemeden gönderiyorlar

Eğer öyle bir durum olursa bu olayın yargıya taşınması için elimden gelen her şeyi yaparım.
Bakalım bu hataya düşecek mi.
ekran kartına ve işlemciye ettiğin beduaların hepsinin sana dönmesi dileğiyle

senin sorunun ne? ben burda 6 k para verip bilgisayar alıyorum çizik kasa gönderiyorlar eywallah diyorum anlayışlı bir şekilde gönderiyorum kapağı her gün konuşuyıruz değişim olcak diyorlar sonra hiç ellemeden gönderiyorlar
Ben size her türlü yardım talebini sundum, siz reddettiniz.
Arayıp olayın eğrisini düzünü öğrenmeden burada İtopya'ya beddua içerikli konu başlığı açıyorsunuz.
Önce bir kendinize bakın bence sorun sizde.

Ben size her türlü yardım talebini sundum, siz reddettiniz.
Arayıp olayın eğrisini düzünü öğrenmeden burada İtopya'ya beddua içerikli konu başlığı açıyorsunuz.
Önce bir kendinize bakın bence sorun sizde.
yav nasıl bir hata yaptılar hiç elenmemiş hiçççç

ya niye linç yedim şimdi ben MAĞDUR BENİM BEN İTOPYA DEĞİL

küfür ederekde kendi karaktersizliğini belli ediyorsun. her firma hatasız olcak diye bişey yok ? orada 7/24 çalış anlarsın. ne halin varsa gör bişey demiyorum önemliyse THH Ver gitsin uğraşma o zaman

küfür ederekde kendi karaktersizliğini belli ediyorsun. her firma hatasız olcak diye bişey yok ? orada 7/24 çalış anlarsın. ne halin varsa gör bişey demiyorum
burda küfür ettim mi ben ?

hocam ilk olarak sakın olun yanı strese gerek yok kasayı itopya acıksa oraya goturun orda gereken seyleri yaparlar acik degilse duzgunce konusun yani elinden geleni yaparlar diye dusunuyorum sakin olun

Geri