Ha galiba tek giris oldugu icin mic aktif etmek icin galiba o aparat. Zaten laptopta kullanacam tek giris oldugu icin hangisi is cozer. Bu arada senin attigina nette iyi yorumlar goremedim. Dip ses falanValla her zamanki gibi kulaklık kablolu olduğu için USB girisini kasaya takip çalıştırıyoruz diye biliyorum ben normali o )
2k için küçükmüş ya 27 inç falan olsa çök derdim.https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608 arkadaşlar 2k monitöre ihtiyacım var bu alınır mı
apex 3 asla alınmaz o fiyata katar pro güzel fiyat bence o alınır
100 lira mouse 50 lira kargoAlınabilecek tek ürün
99 TL olan AOC GM200 RGB Kablolu Gaming Mouse
Bunun dısında bişey alınmaz heralde :d
Membrane klavyeye 2k vermek saçma bana göre. Onun dışında kablolu mouse olanın yerine Model O Minus alınabilir.
İhtiyacım var 2k monitöre başka göremedim bu fiyat bandında indirimide iyi hiç mi alınmaz2k için küçükmüş ya 27 inç falan olsa çök derdim.
Min fiyat 3.000 TL nette, Corsair sonuçta ne kadar kötü olabilirHa galiba tek giris oldugu icin mic aktif etmek icin galiba o aparat. Zaten laptopta kullanacam tek giris oldugu icin hangisi is cozer. Bu arada senin attigina nette iyi yorumlar goremedim. Dip ses falan