ridvan k
80+ Bronze
tamamdır vazgectimben olsam almazdim. Biraz agir ve o sensorlu mouse 1400tl civarina bulunur
tamamdır vazgectimben olsam almazdim. Biraz agir ve o sensorlu mouse 1400tl civarina bulunur
Resimdeki usb nedir hocam anladigim seyler degilde.Ben öyle bir şey görmedim açıkçası şimdi baktım tekrar yine göremedim nereden çıkarttım öyle olduğunu acaba?
Dostum daha ucuz zaten vatan algınız ne bilmiyorum ama bilgisayar bileşeni ve hazır sistemlerde baya iyiler ki bu attıklarımı her hafta yapıyorlar mesut çevik videosundan gördüm her hafta takip ediyorumVatan bile itopyadan ucuz ya ne diyelim biz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o anakart olmamis ama 30k iyi fiyat sonradan yukseltilir.
gecen 4100du. O monitor genelde olu pikselden iade gidiyor bana pek guven vermiyor.GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
4300tl olmuş ama itopya ölü pixsel vb çıkarsa diye korkutuyor
Valla her zamanki gibi kulaklık kablolu olduğu için USB girisini kasaya takip çalıştırıyoruz diye biliyorum ben normali o )Resimdeki usb nedir hocam anladigim seyler degilde.
Mağazadan test ederek alabilirsiniz. 6 ay kadar kullandım. Arada rüyalarıma giriyor hala. Tavsiye ederim.GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
4300tl olmuş ama itopya ölü pixsel vb çıkarsa diye korkutuyor
biraz daha eskiden ve hala cogu urunu piyasanin baya ustunde.Dostum daha ucuz zaten vatan algınız ne bilmiyorum ama bilgisayar bileşeni ve hazır sistemlerde baya iyiler ki bu attıklarımı her hafta yapıyorlar mesut çevik videosundan gördüm her hafta takip ediyorum
Kocaelideyim hocam.Mağazadan test ederek alabilirsiniz. 6 ay kadar kullandım. Arada rüyalarıma giriyor hala. Tavsiye ederim.
Bana da itopya ondan dolayı güven vermedigecen 4100du. O monitor genelde olu pikselden iade gidiyor bana pek guven vermiyor.