Neler Yeni

İtopya.com güvenilir mi?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
Hazır sistem alacağım. İtopya'da birkaç sistem beğendim. Ancak site hakkındaki şikayetlerde; ürünlerin çok geç kargoya verildiği, müşteri hizmetlerine bağlanmanın çok zaman aldığı, kırık ürün geldiğini okudum. Biraz tedirgin oldum. Sizce güvenilir bir sitemi? Alışveriş yapan varmı?

KlausM

80+ Silver
Hiç alışveriş yapmadım ancak bulunduğum şehirde şubesi açıldı herhangi alışverişimde sıkıntı olursa direkt şubesine giderim eğer senin bulunduğun bölgede şubesi yoksa biraz uğraştırabilir arıza durumlarında.

ayrıca tanınmış bir marka güvenilir bence.

ekleme : ben bilisiyarımı vatandan dizdim 10k ya o zamanlar 10k ya itopyada benim sistemin 2 katı güçlü sistemler satılıyordu almadım çok pişmanım...

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç alışveriş yapmadım ancak bulunduğum şehirde şubesi açıldı herhangi alışverişimde sıkıntı olursa direkt şubesine giderim eğer senin bulunduğun bölgede şubesi yoksa biraz uğraştırabilir arıza durumlarında.

ayrıca tanınmış bir marka güvenilir bence.
Yaşadığım şehirde şubesi yok. Ailem pek güvenmiyor bende ikna etmeye çalışıyorum. Vatandan sistem almamı söylüyorlar; ama hem pahalı hemde itopyada'ki sistemlere göre donanım olarak düşük. Ne yapacağımı bende bilmiyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
Hazır sistem alacağım. İtopya'da birkaç sistem beğendim. Ancak site hakkındaki şikayetlerde; ürünlerin çok geç kargoya verildiği, müşteri hizmetlerine bağlanmanın çok zaman aldığı, kırık ürün geldiğini okudum. Biraz tedirgin oldum. Sizce güvenilir bir sitemi? Alışveriş yapan varmı?
daha önce alışverişte bulundum sıkıntısız geldi
kasalarda kargo beklemek normal yoğunluk oluyor
şikayet açısından amazon hariç her satıcı platformunda sıkıntı yaşayn çok var o yüzden şans işi

MythPhantom

80+ Bronze
Kesinlikle güvenilir hatta en güvenilir site

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Donald
marka kötülemek gibi olmasın gerçekleri söyleyeceğim corshair k60 klavye aldım daha kutusunu açar açmaz esc tuşu bozuk geldi m tuşu basınca iki defa basıyor bir sürü problemi var garantiye göndermek istedik 1 ay dediler

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
marka kötülemek gibi olmasın gerçekleri söyleyeceğim corshair k60 klavye aldım daha kutusunu açar açmaz esc tuşu bozuk geldi m tuşu basınca iki defa basıyor bir sürü problemi var garantiye göndermek istedik 1 ay dediler
Gönderdiniz mi peki?

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yağız Çelik
çok fazla alışveriş yaptım bazı ürünlerimde sorun yaşadım geri götürdüm hiç uğraştırmadan yardımcı oldular güvenebilirsin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,080
İsim
göksel yurtcan
daha önce bir çok alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı sorun yaşayanda az

Top Bottom