L Liderkara 80+ Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 346 Reaksiyon skoru 136 18 Mayıs 2023 #1 Selamlar ödeme kısmına geldiğimde kart bilgilerini giriyorum taksit seçeneği çıkmıyor devam etmek istediğimde taksit sayısı secmediniz yazısı çıkıyor acil ne yapabilirim?
Selamlar ödeme kısmına geldiğimde kart bilgilerini giriyorum taksit seçeneği çıkmıyor devam etmek istediğimde taksit sayısı secmediniz yazısı çıkıyor acil ne yapabilirim?
Erenooovski 80+ Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 61 Reaksiyon skoru 16 18 Mayıs 2023 #2 Hocam kartın taksite kapalı olabilir veya taksit seçeneklerinde o kart gözükmüyorsa o karta taksit yoktur
Hocam kartın taksite kapalı olabilir veya taksit seçeneklerinde o kart gözükmüyorsa o karta taksit yoktur
L Liderkara 80+ Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 346 Reaksiyon skoru 136 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Taksit olması derdim degil nakit almak istiyorum ama hâlâ taksit seç diyor taksit seçeneği olmadığı halde Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Mayıs 2023 Erenooovski yazmış: Hocam kartın taksite kapalı olabilir veya taksit seçeneklerinde o kart gözükmüyorsa o karta taksit yoktur Devamı için tıklayın... .
Taksit olması derdim degil nakit almak istiyorum ama hâlâ taksit seç diyor taksit seçeneği olmadığı halde Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Mayıs 2023 Erenooovski yazmış: Hocam kartın taksite kapalı olabilir veya taksit seçeneklerinde o kart gözükmüyorsa o karta taksit yoktur Devamı için tıklayın... .