Neler Yeni

İtopya da RAM Rezaleti

louis bloom

80+ Silver
dun konu acmistim ankara magazasindan geldim su an, hatirlamaniz adina tekrar soyleyim mevzuyu :
Samsung B Die cip diye sattiklari RAM hynix çıktı ozellikle samsung b die diye aldim ek olarak memtest86 da 13.000 hata cikti ramlerde iadesini istedim bana yanlis bilgi vererek sattıkları icin adamlar servise gitmek zorunda diyor baska bir sey demiyor. servisten kapali kutu gelirse iade ederiz diyorlar ayrica hatalarinin yanlis bilgi verdiklerinin onlarda farkinda nasil aninda iadesi yapilmiyor bu urunun ya itopyadan 10 kisi ram aliyorsa 3 unun bozuk cikiyor almayin burdna bir sey paranizla rezil oluyorsunuz

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
3600-14 ram satin aliyorsun ama sana 3600-16 ram veriyorlar nasil servise gitmesi gerekiyor karari cikiyor??? adamlar hem yanlis ram veriyor hem sorumluluk kabul etmiyor

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3600-14 ram satin aliyorsun ama sana 3600-16 ram veriyorlar nasil servise gitmesi gerekiyor karari cikiyor??? adamlar hem yanlis ram veriyor hem sorumluluk kabul etmiyor
reis kavga ettim adamlarla nuh diyorlsr peygamber demiyorlar servise gitsin gelsin kapali kutu olarak gonderiyorlar o zaman iadesini yapariz diyorlar diyorum ki adama ulan bozuk olmasa bile yalan bilgiyle sattiniz bana bunu onlarda urun tarafimiza geri gelincr iadede yardimci oluruz

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
reis kavga ettim adamlarla nuh diyorlsr peygamber demiyorlar servise gitsin gelsin kapali kutu olarak gonderiyorlar o zaman iadesini yapariz diyorlar diyorum ki adama ulan bozuk olmasa bile yalan bilgiyle sattiniz bana bunu onlarda urun tarafimiza geri gelincr iadede yardimci oluruz
itopya kalitesi =D

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom