Neler Yeni

İtopya dan Pc topladım 37k Sizce güzel mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alirıza sak
https://www.itopya.com/KendinTopla?...706_1-25032_1-20523_1-10946_1-23831_1-23863_1 Öncelikle merhaba forumda yeniyim buraya fikir danışmaya geldim youtube kısmını epeydir takip ederim. Aklımda bu sistem var şahsen bunun yarısı kadar bir sistem kullanıyorum ve yükseltmek istiyorum. Genel olarak yayın video render ve aynı anda birçok uygulama kullanmam gerekiyor tabii ki oyun içinde ve bütçem en fazla bu kadarına yetiyor fazlasına da şuanlık gerek yok bir süre beni götürse yeter kafasındayım şahsen parçalar içime epey sindi birde sizlere sormak istedim düşünceleriniz nedir almaya değer mi acaba. İyi forumlarrr

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Alınmaz am4 sistem ve pahalı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alirıza sak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistemlerde tam olarak istediğim depolama,soğutma ve görsellik yakalayamıyorum malesef kaldı ki onlarıda kendi isteğime göre düzenlemek kendin toplamaya geliyor o yüzden hiçbakmadım bile fakat eğer önerdiğiniz bir sistem varsa linkle beraber açıklayarak + ve - leri atarsanız sevinirim.

oEnesQlf

80+ Silver
Hazır sistemlerde tam olarak istediğim depolama,soğutma ve görsellik yakalayamıyorum malesef kaldı ki onlarıda kendi isteğime göre düzenlemek kendin toplamaya geliyor o yüzden hiçbakmadım bile fakat eğer önerdiğiniz bir sistem varsa linkle beraber açıklayarak + ve - leri atarsanız sevinirim.
Senin topladığın sistemdeki parçalar kalitesiz hazır sistem alıp sıvı soğutucu depolama yı ayrı al

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Ömür
Kral bu sistem tam anlamıyla zort olmuş powerbost psu gamebooster sıvı soğutma ve ddr4 abi bu fiyata böyle bir sistem alınmaz ryzen 7500f 4070s alırsın asla böyle bir sistem alınmaz

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
İtopyanın kendin topla sekmesinden f/p sistem toplanma olasılığı yok zaten

Top Bottom