Neler Yeni

İtopya EFT Alışveriş

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
Arkadaşlar aranızda itopyadan eft ile alışveriş yapan varmı bir kaç sorum olucak.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eft ile aldım sistemi
Ben sorun yaşadımda sen yaşadın mı acaba ?
Gönderdiğim para yok onay bekliyor yok iptal edildi yok efendim ödeme bekleniyor vb şeylerle karşılştım 3 gündür sistem hazırlanıyor zannediyorum meğer muhasebden iptal edilmiş. Neymiş efendim sistemselmiş
Bugün (28.09.2020) aradım tekrar yürürlüğe soktum aradan 1-2 saat geçmeden tekar iptal oldu ardından tekrar aradım şimdi yürürlükte ama ödeme bekleniyor yazıyor dekondu da maillerine attım ama taa ayın 22 sinde tekrar attım ama bilmem bu sefer işe yarar mı

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Gönderdiğim para yok onay bekliyor yok iptal edildi yok efendim ödeme bekleniyor vb şeylerle karşılştım 3 gündür sistem hazırlanıyor zannediyorum meğer muhasebden iptal edilmiş. Neymiş efendim sistemselmiş
Bugün (28.09.2020) aradım tekrar yürürlüğe soktum aradan 1-2 saat geçmeden tekar iptal oldu ardından tekrar aradım şimdi yürürlükte ama ödeme bekleniyor yazıyor dekondu da maillerine attım ama taa ayın 22 sinde tekrar attım ama bilmem bu sefer işe yarar mı
Ben bir sorun yaşamadım. Eft yi yaptım. Ardından maillerine dekontu gönderdim. Ertesi gün onaylandı durumuna geldi.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle Bir sorun yaşayan arkadaş varsa yazabilir mi?

Top Bottom