🔥İndirim İTOPYA F/P SİSTEMLER

8400 f yapamadım kalkmış. Çok mu pahalıya gelir. Aldım ama iptal mi etsem
İlerde sistem yükseltmek istiyorsan böyle kalması daha iyi. Ben de o şekilde aldım hayırlısı olsun

30K para vereyim demeyin 7500F 9060XT li kasalar 30K dan satılmaya başlar yakında

Ya 200 stoklu ilan nasıl 3-4 saatte tükendi işten yeni çıktım görsem bende alırdım amele gibi toplamaya çalışmazdım kafayı yicem adamlar içinden geçmiş

Şu doların artmayacağını bilsem net bekleyin derim yaz tatilinde güzel kampanyalar gelicektir.

Sistem geldi kule tipi takılı değildi soüutucuyu çıkardığımda ayaklardan biri kırık gibiydi. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun sürülü geldi kule tipini takarken kırdılar mı)

@itopya.com
Screenshot_2025-06-19-19-41-37-001_com.google.android.apps.photos.webp

Screenshot_2025-06-19-19-39-08-487_com.google.android.apps.photos.webp

Screenshot_2025-06-19-19-38-50-057_com.google.android.apps.photos.webp

Ufak bir sorum olucak kurulumdan beri kafamı karıştıran bir ses var. PC ye güç verdiğimde veya güç tuşu ile kapattığpımda çıt çıt diye tek seferlik ses geliyor. Bunun olayı nedir

Ufak bir sorum olucak kurulumdan beri kafamı karıştıran bir ses var. PC ye güç verdiğimde veya güç tuşu ile kapattığpımda çıt çıt diye tek seferlik ses geliyor. Bunun olayı nedir
yanlış hatırlamıyorsam biri daha aynı sorunu yaşıyordu, güç kaynağıyla alakalıydı. Eğer tek seferlikse güç kaynağındaki korumadan kaynaklı ve tamamen normal. Tekrar eden bir çıt çıt sesi var(bilgisayar çalıştığı sürece çıkarıyorsa) psuyu iade edin.

yanlış hatırlamıyorsam biri daha aynı sorunu yaşıyordu, güç kaynağıyla alakalıydı. Eğer tek seferlikse güç kaynağındaki korumadan kaynaklı ve tamamen normal. Tekrar eden bir çıt çıt sesi var(bilgisayar çalıştığı sürece çıkarıyorsa) psuyu iade edin.
Aynen çalıştığında şalter açıp kapattığında kapatıyor gibi ekstra tuş sesi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrı bir konu açmanızı öneririm
Açtım 😄

Bana da bu şekilde geldi ,bende farklı soğutucu olduğu için onu taktım
Soğutucu benim hatam onda sorun yok ayağı öyleymiş. Takması aşırı zor takmadım öyle duruyor.

Geri