Zetian
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
İlerde sistem yükseltmek istiyorsan böyle kalması daha iyi. Ben de o şekilde aldım hayırlısı olsun8400 f yapamadım kalkmış. Çok mu pahalıya gelir. Aldım ama iptal mi etsem
İlerde sistem yükseltmek istiyorsan böyle kalması daha iyi. Ben de o şekilde aldım hayırlısı olsun8400 f yapamadım kalkmış. Çok mu pahalıya gelir. Aldım ama iptal mi etsem
Bu savaş ortamında dolar bir cortlarsa ortalık dört köşe olur30K para vereyim demeyin 7500F 9060XT li kasalar 30K dan satılmaya başlar yakında
Ayrı bir konu açmanızı öneririmUfak bir sorum olucak kurulumdan beri kafamı karıştıran bir ses var. PC ye güç verdiğimde veya güç tuşu ile kapattığpımda çıt çıt diye tek seferlik ses geliyor. Bunun olayı nedir
yanlış hatırlamıyorsam biri daha aynı sorunu yaşıyordu, güç kaynağıyla alakalıydı. Eğer tek seferlikse güç kaynağındaki korumadan kaynaklı ve tamamen normal. Tekrar eden bir çıt çıt sesi var(bilgisayar çalıştığı sürece çıkarıyorsa) psuyu iade edin.Ufak bir sorum olucak kurulumdan beri kafamı karıştıran bir ses var. PC ye güç verdiğimde veya güç tuşu ile kapattığpımda çıt çıt diye tek seferlik ses geliyor. Bunun olayı nedir
Aynen çalıştığında şalter açıp kapattığında kapatıyor gibi ekstra tuş sesi gibi.yanlış hatırlamıyorsam biri daha aynı sorunu yaşıyordu, güç kaynağıyla alakalıydı. Eğer tek seferlikse güç kaynağındaki korumadan kaynaklı ve tamamen normal. Tekrar eden bir çıt çıt sesi var(bilgisayar çalıştığı sürece çıkarıyorsa) psuyu iade edin.
AçtımAyrı bir konu açmanızı öneririm
Bana da bu şekilde geldi ,bende farklı soğutucu olduğu için onu taktımSistem geldi kule tipi takılı değildi soüutucuyu çıkardığımda ayaklardan biri kırık gibiydi. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun sürülü geldi kule tipini takarken kırdılar mı)
@itopya.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Soğutucu benim hatam onda sorun yok ayağı öyleymiş. Takması aşırı zor takmadım öyle duruyor.Bana da bu şekilde geldi ,bende farklı soğutucu olduğu için onu taktım
Benim soğutucu düzgün geldi kendi soğutucumu monte ettim isterseniz ankara içi elden bedavaya verebilirim kullanmayacağımSoğutucu benim hatam onda sorun yok ayağı öyleymiş. Takması aşırı zor takmadım öyle duruyor.