Neler Yeni

İtopya Garanti Servis

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Nevşehirde üniversite okuyorum nasıl yanlarına gidicem kral.
şikayetvardan şikayet oluşturdum bu sorunu çözmezlerse ne yapmam gerek ürünü göndersem fatura adresim gaziantep ürünü oraya gönderiyorlar bide.
Yine durum çözülmez ise tüketici hakem heyetine git durumu anlat çözülür bir şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Kral arıza belli bunu söyleyerek gönderdim servisten geldi arıza hala aynı aynı arızayı ikii kez yapmış olmuyo mu
bide thh nasıl başvurucam
şuanda bile kulaklığığım hakkında teknik servisle uğraşıyorum teknik servise güzel bir e posta at durumunu belir eğer sorun çözülmezse thh başvurucam de ben böyle yaptım kulaklık yeniden elime bügün gelicek bakalım düzeltmişlermi bana direk iade raporu verdiler (sabah ürün ellerine ulaştı akşam 5 de kargoya yeniden verdiler) anladığın gibi bakmadılar. sen adamlara gmail olarak şu tarihde aldım şu tarihde size gönderdim falan diye ilet dönüş olumsuz olursa thhye başvur
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda bile kulaklığığım hakkında teknik servisle uğraşıyorum teknik servise güzel bir e posta at durumunu belir eğer sorun çözülmezse thh başvurucam de ben böyle yaptım kulaklık yeniden elime bügün gelicek bakalım düzeltmişlermi bana direk iade raporu verdiler (sabah ürün ellerine ulaştı akşam 5 de kargoya yeniden verdiler) anladığın gibi bakmadılar. sen adamlara gmail olarak şu tarihde aldım şu tarihde size gönderdim falan diye ilet dönüş olumsuz olursa thhye başvur
1727509544278.png

ben böyle bir e posta çektim forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu. kulaklığı geri istediler bügün görücem ne yaptılar diye gelicek inşallah kargo bugün gelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,575
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom