Neler Yeni

İtopya garanti süreci ve teknik servisi nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
İtopyada Da Sistem 2 aldım sistem sapasağlam geldi ekran kartını taktım çalışıyordu ilk önce Windows kurdum sonra anakartın bios güncellemesini yapılı resledim sonra ekran kartının ilk bios güncellemesini yaptım resledim ve en son ekran kartının 2. Bios güncellemesini yaptım ve sistemi resledim ve bir daha monitörde ekran gelmedi başka bir konu açıp araştırdım bios pilini de çıkartıp taktım artık son çare garantiye göndericem garanti süreci nasıl işliyor teknik servisi nasıl eğer bu durumu yaşamış biri varsa detaylıca anlatabilir mi?

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Kardeşim bende de aynı sorun oldu ekran gelmedi itopyayla konuştum sana bi kod veriyorlar o kodla UPS yi arayacaksın kargo cagiracaksın ben rezervasyon olusturdum yarın 9 da gelecek itopyaya gönderecekler ordan Asus yetkili servise ordan tekrar itopyaya sonra bize geri gönderecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bende de aynı sorun oldu ekran gelmedi itopyayla konuştum sana bi kod veriyorlar o kodla UPS yi arayacaksın kargo cagiracaksın ben rezervasyon olusturdum yarın 9 da gelecek itopyaya gönderecekler ordan Asus yetkili servise ordan tekrar itopyaya sonra bize geri gönderecekler
Ve eski ekran kartımla görüntü alabildim bu yüzden sadece ekran kartını göndereceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve eski ekran kartımla görüntü alabildim bu yüzden sadece ekran kartını göndereceğim
Hocam peki nasıldı yani ilgilendiler mi ha birde bende başka ekran kartı yok sorun anakartta mı ekran kartında mı bilmiyorum
En son ekran kartının driverını güncelledim reset attım görüntü gelmedi ekran kartından kaynaklı diye düşünüyorum ve bu işlemden sonra ekran kartının fanları dönmemeye başladı (bundan önce dönüyordu)

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Hocam peki nasıldı yani ilgilendiler mi ha birde bende başka ekran kartı yok sorun anakartta mı ekran kartında mı bilmiyorum
En son ekran kartının driverını güncelledim reset attım görüntü gelmedi ekran kartından kaynaklı diye düşünüyorum ve bu işlemden sonra ekran kartının fanları dönmemeye başladı (bundan önce dönüyordu)
Vallahi herkes ilgisiz diyor ama 5 6 kere aradım hepsinde de sorularıma cevap verdiler teknik servise bagladiklarinda adam eski ekran kartı ile dene dedi denediğimde görüntü alabildim o yüzden sadece ekran kartını gönder dediler ve bu arada benim fanlarım dönüyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi herkes ilgisiz diyor ama 5 6 kere aradım hepsinde de sorularıma cevap verdiler teknik servise bagladiklarinda adam eski ekran kartı ile dene dedi denediğimde görüntü alabildim o yüzden sadece ekran kartını gönder dediler ve bu arada benim fanlarım dönüyordu.
Garantiden vazgeçtim 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade etcem eğerki garantide sıkıntı çıkarsa ve 14 gün dolarsa param patlar ben o yüzden iade edip vatandan toplayacam 2000 lira fazla olsun sağlam olsun kafadıyla yürüyecem artık garantiye göndetecem kullanıcı hatası dicekler 14 gün dolacak ortada kalacam sonra uğraşamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom