Kullanıcı hatası mı kontrol ederler. AOC monitörümde HZ zorunları yaşamaya başladığımdan garantiye vermiştim ama kargo şirketi sağolsun monitörü tuzla buz etti. THH'ye verdim ama sonuç alamadım. Kutusu ve tüm köpükleri varsa LÜTFEN kutuya koymadan önce videosunu çek, ve paketlerken biri de çeksin videoya. Hatta götürüp teslim ederken bile çek.Merhaba, İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 monitörümde 1 yıl sonra alt kısmından boydan boya ölü piksel çıktı ve artmaya başladı garantisi devam ediyor ne yapmam gerekir sizce. (garantiye versem yaparlar mı?)
Kendim bırakıcam şubesineKullanıcı hatası mı kontrol ederler. AOC monitörümde HZ zorunları yaşamaya başladığımdan garantiye vermiştim ama kargo şirketi sağolsun monitörü tuzla buz etti. THH'ye verdim ama sonuç alamadım. Kutusu ve tüm köpükleri varsa LÜTFEN kutuya koymadan önce videosunu çek, ve paketlerken biri de çeksin videoya. Hatta götürüp teslim ederken bile çek.
aynı monitörü aynı satıcıdan almışız. 1,5 yıldır kullanıyorum benimkinde bir problem yok . teknoloji işi gerçekten şans işiMerhaba, İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 monitörümde 1 yıl sonra alt kısmından boydan boya ölü piksel çıktı ve artmaya başladı garantisi devam ediyor ne yapmam gerekir sizce. (garantiye versem yaparlar mı?)