İtopya Günü Beklenti̇si̇ 🧩

Güzel bi ram bekliyorum

4200 civarına bi MSI MECH 6500XT bekliyorum.. gamegarajdaki indirimi kaçırdım daha da düşmedi o fiyata..
Aynı bende ancak 4200e 6500xt bulunabiliyor yurt dışında vs düşüyor. Ben daha altını bekliyorum.

Aynı bende ancak 4200e 6500xt bulunabiliyor yurt dışında vs düşüyor. Ben daha altını bekliyorum.
Yurt dışından almayacağım. Hem garanti problem olur hemde muhtmelen taksitle alacağımdan..
Biostar veya ITX bir model de almak istemiyorum açıkcası 4200 TL veriyorum sonuçta az para da değil.. bakalım eğer o fiyatlara 6500XT düşerse haber et usda aklında bulunsun

Yurt dışından almayacağım. Hem garanti problem olur hemde muhtmelen taksitle alacağımdan..
Biostar veya ITX bir model de almak istemiyorum açıkcası 4200 TL veriyorum sonuçta az para da değil.. bakalım eğer o fiyatlara 6500XT düşerse haber et usda aklında bulunsun
Tamamdır hocam.

Neden 6500xt hocam?

6500xt iyi bir indiirm olursa çekerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,495
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri