ıtopya güvenilir mi

kenaner42

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaslar ıtopyadan ekran kart aldım ama insanlar ordan urunler cok gec gelir ve sıkıntılı bir yerdir keske almasaydın diyenler oldu siz bu konuda ne diyorsunuz iptal edmeni yolunamı bakıyım yoksa bekleyim mi birde 5500 xt aldım 8 gb olanında sizce dogru yaptım yanşıs mı şimdiden tskler

İptal edersen para sana daha geç gelebilir. Eğer acelen yoksa beklemeni tavsiye ediyorum.

Tabii ki geç gelme gibi durumlar oabilir ama onun dışında İtopya gayet güvenilir bir firmadır.İyi forumlar :D

Evet oldukça güvenilir bir mağaza (site). Ekran kartı iyi, güzel seçim.

Satın alırken şu yazıyı okumamış olma ihtimalini düşünemiyorum. "Sokağa çıkma kısıtlaması sona erdikten sonra montaj gerektirmeyen siparişleriniz 3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. " Bunun üzerine kargo süresini ekle olduğun şehre göre. Ve gönül rahatlığı ile bekle dostum.

her keze tsk ederim ama 2 hafta beklersin diyenler olunca burdan sormak istedim

itopyadan şuana kadar yaklaşık 10 bin liralık alışveriş yaptım 1 kere sorunla karşılaşmadım gerek paketleme gerek iade işlemleri virüsten dolayı şuan sadece kargo bir tık geç gelebilir ama tamamen güvenilir bir şirket

merhaba arkadaslar ıtopyadan ekran kart aldım ama insanlar ordan urunler cok gec gelir ve sıkıntılı bir yerdir keske almasaydın diyenler oldu siz bu konuda ne diyorsunuz iptal edmeni yolunamı bakıyım yoksa bekleyim mi birde 5500 xt aldım 8 gb olanında sizce dogru yaptım yanşıs mı şimdiden tskler
Doğru yapmışsınız. Çünkü oradan bileşenler değil, sistemler geç geliyor.

Dostum itopya para çalma,hırsızlık gibi olaylar bakımından soruyorsan çok güvenilir bir firma , fakat tabii ki geç gelme olayları yaşanabilir çok normal özellikle şuan korona dönemindeyiz. beklemeni öneririm.

Geri