Neler Yeni

İtopya güvenilirlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Dostlar itopyadan alınan sistemlerin parçalarının problemli olduğunu duydum kimisi eksik geliyor kimisi çok geç geliyor bazıları arızalı oluyor muhatap bulamıyorsun ne yapacağımı şaşırdım itopyadan sistem almak istiyorum ama bilemedim ne yapmalıyım+

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Dostlar itopyadan alınan sistemlerin parçalarının problemli olduğunu duydum kimisi eksik geliyor kimisi çok geç geliyor bazıları arızalı oluyor muhatap bulamıyorsun ne yapacağımı şaşırdım itopyadan sistem almak istiyorum ama bilemedim ne yapmalıyım+
Geç geldiği doğru. 1 ya da en geç 2 hafta içinde kargon verilir.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Dostum bende sistem aldım 8 ay önce benimki de sorunlu. Ulaşmak istersen zulüm maillere cevap vermiyorlar ve telefonla aradığınızda sıra çok geliyor ama sorun çıkarsa ulaştığınızda yardımcı oluyorlar benim arızalı işlemcimi değiştirdiler. Sorun çıkmazsa güzel ama sorun çıkarsa çözersin ama çok uzun sürer. Alabilirsin.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
En az 1 en geç 2 haftada kargo gelir ben hazır sistem sipariş ettim ve not kısmına malzemeleri kontrol edip yollamalarını rica ettim sende öyle yapabilirsin

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Dostum neden bilmiyorum ama ben itopya yerine teknobiyotige guvendim ilk defa alis veris yaptim adamlar sokaga cikma yasagi ve bayram olmasina ragmen 3 gun icersinde evime geldi sistem kotulemek yada ovmek gibi olmasin sadece guzeldi alisverisim test ve montaj hizmeti iste sonuc olarak parsa sikintili gelmesin diye para veriyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Burak sas
En az 1 en geç 2 haftada kargo gelir ben hazır sistem sipariş ettim ve not kısmına malzemeleri kontrol edip yollamalarını rica ettim sende öyle yapabilirsin
Bende aynı şekilde yazdim bekliyorum 26 sinda verdim sipariş İstanbul içindeyim bide inşallah uzun sürmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Dostum bende sistem aldım 8 ay önce benimki de sorunlu. Ulaşmak istersen zulüm maillere cevap vermiyorlar ve telefonla aradığınızda sıra çok geliyor ama sorun çıkarsa ulaştığınızda yardımcı oluyorlar benim arızalı işlemcimi değiştirdiler. Sorun çıkmazsa güzel ama sorun çıkarsa çözersin ama çok uzun sürer. Alabilirsin.
kararsız kaldım almakta ne yapsam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece itopya için değil, her yer için problemli gelme durumu var. Kargoyu açarken video kaydına alırsanız, iade ederken elinizde kanıt olmuş olur.
ürünler problemli gelirse ne yapacağım

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
kararsız kaldım almakta ne yapsam bilemedim

ürünler problemli gelirse ne yapacağım
Alın ama arızalı gelirse 14 gün geçmeden iade talebinde bulunun kabul etmezlerse veya 14 günü geçiştirirlerse tüketici hakem heyetine başvurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Alın ama arızalı gelirse 14 gün geçmeden iade talebinde bulunun kabul etmezlerse veya 14 günü geçiştirirlerse tüketici hakem heyetine başvurun.
ha yani hakkımı her türlü alabiliyorum mahkemeye başvurarak

İade veya değişim talebinde bulunacaksınız.
yani gönül rahatlığıyla alabilirim ürünlerim gelir sadece bir problem olursa muhatap bulmak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,031
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom