vallahi öyle böyle dalga geçmiyorlar. şu ülkede yaşamaktan bir kere daha nefret ettim.Adım gibi eminim bu sistemleri alanlarla sağlam maytap geçiyorlardır.
vallahi öyle böyle dalga geçmiyorlar. şu ülkede yaşamaktan bir kere daha nefret ettim.Adım gibi eminim bu sistemleri alanlarla sağlam maytap geçiyorlardır.
sakın alma broalayım mı ne diyorsun çok kararsız kaldım:/
sistem kotu mu ?alan adam muhtemelen 14 e ilana koyar bin lira kar kardır diye düşünür satılır mı orası meçhul
almadım yoksa alırdım değmez ama sistem iyi mi sencesakın alma bro
yok dımı stok kalmadı .dKatılıyorum daha 15 gün önce vatandan rx 6600 i5 11400 lü sistemi aldım 11.5k ya bu fiyat şaka gibi anlamıyorum.
Değil genel olarak kötü sistem bence bu fiyata en kötü 11400f takılmalıydı zatenalmadım yoksa alırdım değmez ama sistem iyi mi sence
Bende aynı sistemi aldım. Ekran kartını ayrı, kasayı ayrı sattım ramleri de iade edip yerine başka ram koydum ortalama 3200 TL para kazandırdı bana o sistem baya iyiydi.Katılıyorum daha 15 gün önce vatandan rx 6600 i5 11400 lü sistemi aldım 11.5k ya bu fiyat şaka gibi anlamıyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1515...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ kotu mu bu sistem agamBende aynı sistemi aldım. Ekran kartını ayrı, kasayı ayrı sattım ramleri de iade edip yerine başka ram koydum ortalama 3200 TL para kazandırdı bana o sistem baya iyiydi.
Kişiden kişiye değişir dostum. Kimisi uğraşmayayım hazır alıp geçeyim der, kimisi de uğraşır ama daha iyi sistem toplar şahsen ben almazdım. Dün 7K ya amazon japonyada 6600 satıldı, geçenlerde 9K ya newegg de 3060 aorus satıldı gider böyle bir kart denk getiririm. Zaten kartı aldıktan sonra geri kalanlar çocuk oyuncağı ortalık ekran kartı için komple sistem alanlarla kaynıyor, kartı alıp geri kalan sistemi ucuzdan veriyorlar.
para da sıkıntı yok ne yapalım. yayın için problem olmasın da paraya kıyıcam artıkKişiden kişiye değişir dostum. Kimisi uğraşmayayım hazır alıp geçeyim der, kimisi de uğraşır ama daha iyi sistem toplar şahsen ben almazdım. Dün 7K ya amazon japonyada 6600 satıldı, geçenlerde 9K ya newegg de 3060 aorus satıldı gider böyle bir kart denk getiririm. Zaten kartı aldıktan sonra geri kalanlar çocuk oyuncağı ortalık ekran kartı için komple sistem alanlarla kaynıyor, kartı alıp geri kalan sistemi ucuzdan veriyorlar.
Özetle işini bilen adam 14K ya RTX3060 + 11400F li sıfır sistem toplar, uğraşamam diyen de 13-14K ya ne bulursa onu alır.