İTOPYA HAZIR SİSTEM 09.02.2022

Bana bilmiyorsun diyip 10k ya bu sistemi dizecek arkadaş dizsin de ondan alalım biz

Bunu bile tüketmişler ahhahhashdhashdaa

Bir daha ki ayın sistemini kimse daha ucuza beklemesin. 3050 yi 12499 dan itelerler o zaman da :kekw:

bi de şey diyolar aman arkadaşlar dikkatli ve çabuk olun bitmeden alın ahahahahah baba iyi dalga geçiyorlar ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bu bile tükeniyorsa hepimize geçmiş olsun artık düzgün uyguna sistem beklemek hayal hadi görüşürz ben kaçar

fiyat piyasaya göre güzel çünkü 2060 lı sistemler 15 den başlıyor dolasıyla 13 ten satmaları gayet güzel yapcak bişi yok

bi de şey diyolar aman arkadaşlar dikkatli ve çabuk olun bitmeden alın ahahahahah baba iyi dalga geçiyorlar ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bu bile tükeniyorsa hepimize geçmiş olsun artık düzgün uyguna sistem beklemek hayal hadi görüşürz ben kaçar
Adım gibi eminim bu sistemleri alanlarla sağlam maytap geçiyorlardır.

alan adam muhtemelen 14 e ilana koyar bin lira kar kardır diye düşünür satılır mı orası meçhul

Almam daha iyi parayı çöptenmi topluyoruz fiyat performansın bir numarası kalmadı bu devirde

Adım gibi eminim bu sistemleri alanlarla sağlam maytap geçiyorlardır.
Katılıyorum daha 15 gün önce vatandan rx 6600 i5 11400 lü sistemi aldım 11.5k ya bu fiyat şaka gibi anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri