erdemarslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
itopyadan 4ekim günü sipariş verdim hala kargoya verilmedi ne zaman gelir tahmini olan var mı .önceden itopyadan hazır sistem alan birileri yardımcı olabilirse sevinirim.
Knk ben bu cumartesi günü sipariş verdim Abdullah abinin tanittiği sistemi bugün 12 de kargoya verilmişitopyadan 4ekim günü sipariş verdim hala kargoya verilmedi ne zaman gelir tahmini olan var mı .önceden itopyadan hazır sistem alan birileri yardımcı olabilirse sevinirim.
knk anlam veremiyorum bunun bi sırası yok mu. sen vermişsin cumartesi günü ben senden 3 gün önce vermişim hala monte bile edilmemiş şaka mı bu.Knk ben bu cumartesi günü sipariş verdim Abdullah abinin tanittiği sistemi bugün 12 de kargoya verilmiş
Ara müşteri hizmetlerini knk darlaknk anlam veremiyorum bunun bi sırası yok mu. sen vermişsin cumartesi günü ben senden 3 gün önce vermişim hala monte bile edilmemiş şaka mı bu.
knk nerdeyse engellicekler zatenAra müşteri hizmetlerini knk darla
Bekleyecen knkknk nerdeyse engellicekler zatenmaillere de cevap vermiyolar cıldırmamak elde değil
yine aradım özür diledi sıranızı öne alıyoruz fln dedi . eyvallah knk sanada cevabın içinBekleyecen knk