Neler Yeni

İtopya hazır sistem iade yapıyor mu ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Merhaba arkadaşlar itopyadan büyük bir mutlulukla hazır sistem alacağım lakin, kargo geldi sistemi kurdum, Furmark vb testi yaparken bir baktım sorun çıktı, ben şimdi iade yada değişim isteyemez miyim ? hazır sistem de iade almıyoruz diye kural koyabilirler mi ? çünkü yasada boyle bir kural yok, yasada internetten alınan her ürün 15 gün içinde iade edilebilir diyor. Daha once bu şekilde olay yaşamış olan birisi var mı ? iade almazlarsa ve tüketici hakem heyeti lehime karar çıkarırsa iade almak zorunda kalıyorlar diye biliyorum

mythrowib

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar itopyadan büyük bir mutlulukla hazır sistem alacağım lakin, kargo geldi sistemi kurdum, Furmark vb testi yaparken bir baktım sorun çıktı, ben şimdi iade yada değişim isteyemez miyim ? hazır sistem de iade almıyoruz diye kural koyabilirler mi ? çünkü yasada boyle bir kural yok, yasada internetten alınan her ürün 15 gün içinde iade edilebilir diyor. Daha once bu şekilde olay yaşamış olan birisi var mı ? iade almazlarsa ve tüketici hakem heyeti lehime karar çıkarırsa iade almak zorunda kalıyorlar diye biliyorum
Üründe Kusur Varsa Yapmak Zorundalar.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır. Arıza olması durumunda web sitemizde bulunan GARANTİ KOŞULLARI kısmını inceleyiniz.

Boyle yazıyor sitelerinde

Kurapikki

80+ Bronze
Herhangi bir hatayla karşılaşırsan iade isteyebilirsin ve iadeni yaparlar sen rahat ol.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,138
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sorun yoksa iade almazlar kolay kolay, ama sorun çıkarsa zaten ilgilenmek zorundalar.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Seve seve alırlar. Yoksa sonra sen söke söke verirsin. 😁

Top Bottom