Shiniori
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Şahin
Reis şöyle bir sorum olacak, ekran kartını 2. El almak istesem nelere dikkat etmemi isterdin , çünkü aşırı uzuc fiyatına satanlar var, sen aldığında aynı 0 gibi fps ler veriyormuydu?
Örn:
temiz ve faturalı garantili ikinci eller sıfırıyla aynı fps değerlerini verir. ama yurtdışı alınan ekran kartları bilki mining yapılmıştır.
temizinden 2 fanlı 3070 ti alabilirsin özellikle galax modeli ikinci el ekran kartlarında kutusu olması şart faturalı ve garantili temiz arkasındaki etiketi olması şart faturası olmasıda gerekmez garantisi olsun en kötü ihtimal sadece kutusu olsun ama yurtdışı ürün alma asla. mining olayından kaç seni kandırırlar temiz saglam derler yurtdısı ürün derler s.g de ona acık acık yazamıyom anladın sen içi açılmamış 3070 üstü 3 fanlılar tam yükde furmark testi 75 derece geçmemesi ve ortalama fan en yüksek 65 olması gerekiyor bu tarz kartlar sıfıra yakındır. aslında 2 fanlı alsan daha güzel olur hem 8 pin güç bilemedin 16 pin giriş seviyesi yeterlidir 8+8+8 pinliler sıcaklığı yüksek olur. ben bilerek aldım memnunum performansından. cudası yüksek render icin almıstım oyun icin almadım.
4000 serisinden uzak dur alıcaksan 4070 süper modeli ve üstünü al 3000 serilerinden alıcaksan 3070 ti ve üstünü alırsın. orta seviye ekran kartı istiyorsan 3060 alırsın 12 gb lik