Neler Yeni

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hazır sistem iadesi ya toplanmadan, kargoya verilse dahi kapıya geldiğinde abi ben bunu istemiyorum götürün geri dersen iade edilebiliyor. Siz teslim aldığınız zaman iade edemiyorsunuz (onların dediği bu şekilde) Ama aksi denk gelmedi bi kere ben kapıdan geri gönderdim kasayı almadım paramı da verdiler.

lebron23

80+ Bronze
İtopya kardeşin mi ? Akraban mı ? tanıdığın mı ? ortalıklığın mı var ?
Ne acımasız şahsiyetsiniz .Karar verirseniz arkasında durursunuz diyor. İyi o zaman ürün aldığında bozuk çıkınca veremeyince arkasında durur üstüne soğuk su içersin yorum yapmak için yorum yapmayın. savruk savruk işler yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altı üstü sosyal meydandan içerik yapan biri dediğiniz burada herkesin saygı duyduğu sevidği karakterli kendini bilen güzel bir insan , sayesinde burada bir çok şey öğrendik. Evet alakası yok. var demedim ki zaten . Fenomen olduğu için senin benim söylemem ile kendisinin söylemesi çok başka şeyler .
Müsait olduğu bir vakitte bu şekilde sorunlar yaşanıyor diye iletse bile birince ağızdan fena mı olur ben ve benim gibi mağdur olmuş kişiler adına . Bunda ne gibi bir kötülük arıyorsunuz acaba ?
Bu şekilde kötülük aradığımı nasıl düşünebilirsin? Aman neyse bu şekilde itimat etmeye devam hocam ne diyim sana

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Selim
Ürünü sipariş verildiğinde aynı saat içerisinde iptal etmek istedim.
Montajlanmamış ise haklısınız 2 kuruş için müşteriyi mağdur etmeyi seçmişler. Baya uğraşacaksınız kolay gelsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Vatan, Gencergaming, Sinerji. Bu üçü varken özellikle bence ilk ikisi İTOPYA'ya gerek yok.
Vatan iyi be kral 1 kere değişim verdim kabul ettiler.
Sonra bir daha değişim istedim hemde mağazadan almıştım direk iade verdiler çok güzel oldu.
Daha iyisini aldım

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Vatan iyi be kral 1 kere değişim verdim kabul ettiler.
Sonra bir daha değişim istedim hemde mağazadan almıştım direk iade verdiler çok güzel oldu.
Daha iyisini aldım
Ne güzel işte dostum :) bende ordan hem sistem hem monitör aldım. Bir kaç zaman sonra işlemci için hava soğutucu da alacağım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Ne güzel işte dostum :) bende ordan hem sistem hem monitör aldım. Bir kaç zaman sonra işlemci için hava soğutucu da alacağım.
Ben vatanı seviyorum genel olarak servisiyle de kendileriyle de sorun yaşamadım.
Kendilerinden değişim istedim hemen değiştiler.Servise gönderdim servis direk iade etti.
Elimden geldiğince ürünleri oradan alıyorum fiyat farkı fazla olmadıkça

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Arkadaşlar özellikle belirtmek istiyorum. Satıcının mağdur olma durumu yok burada. Ürünü sipariş verildiğinde aynı saat içerisinde iptal etmek istedim. Yani ürün ortada bile yok. İptal sebebimde değişiklik yapmak istemem.Gayet doğal değil mi ? Peki onlar ne dedi . Onlar ürünü iptal edemediklerini sistemin kabul etmediğini hazırlanıp bana kargo yapılıp kargo bana ulasınca geri iade etmem gerektigini ilettiler.Müşteri hizmetleri telefonda boyle soyledi bizde saçma olsada tamam dedik inandık. Şimdi İlginçtirki pazar akşam üstü verdiğim sipariş pazartesi oglenden sonra kargoya verildi. Bu sabah elime ulastı. Ürüne dokunmadan iade etmek istedim musteri temsilcisinin soyledigi gibi fakat iade hakkımın olmadıgını kod vermeyecekleri hazır sistem olduklarını soylediler.
1. dolandırıcılar
2.si dün fiyatlarında 1000 TL indirim yapmıslar herhalde 1000 TL daha ucuza almayım diye iade kabul etmiyorlar. İnanın parası umrumda değil ama zorla istemedigim sekilde urunu almıs oldum daha sipariş verdigim saat icerisinde ozellestirme yada degisiklik yapma hakkı tanısalar boyle olmayacaktı.

Bu surecte yukarıda yorumlarda beni suclu dusunen varsa hala vicdanıyla basbasa bırakıyorum onları.

Ayrıca farkını verip özelleştirme yapabilirim dememe rağmen bile ona dahi tamam demediler. Kutusunu dahi açmadığım bir urun. Burada satıcı asla mağdur değil fahiş fiyat ile , yanlıs sipariş ile olusturulmus sistemi zorla bilakis yanlıs yonlendirerek tarafıma sattılar.
2. el 4-5 altına koyar satarım sorun değil. Ama aynı şey kendi başınıza gelse bu şekilde yaklaşımınız olur muydu merak ediyorum..
Gerekli yerlere şikayet olusturuldu sonuc alır yada almam ama her turlu zamandan gidecek.
Konuyu açmakta 2 amacım var.
1.Abdullah beyi severim yıllardır takip ederim. Bu tarz bir firma ile iş birliği yapıyor . Biz takipçileri mağdur oluyor. Kesinlikle Abdullah bey ile uzaktan yakından alakası yok konunun ama samimiyetine istinaden onun müdahale etmesi durumu çözer diye ümit ediyorum.İlgilensede ilgilenmesede kendisini severim boyle bir zorunlulugu yok sonucta.
2.Benim gibi birileri alışveriş yaparsa nasıl iğrenç sahtekar bir firma olduklarını bilerek alışverişlerini yapmasınlar mağdur olmasınlar
Ağzına sağlık

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar konunun aslı burası
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .
Gelen yorumlardan görüyoruz ki konuya girenlerin yarısı konudaki mesajı düzgün okumadan laf yetiştirmeye çalışıyor. İtopya babalarının şirketi gibi daha konuyu anlamadan savunmaya geçmişler. Komedi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Arkadaşlar konunun aslı burası
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .
tecrübesizlikten kaynaklı bir sıkıntı olmuş. yani itopyada suç arıyorum yok, sende arıyorum yok. iki taraftada da sıkıntı var gibi. birincisi hazır sistem aldın diyelim sonradan ne dank ettide sorasın geldi ilk başta soraydın. ve hazır sistemlerde de evet siparişten sonra keyfe göre değişiklik yapılmıyor anca stok olmadığı durumlarda firma alternatif sunuyor veya iptal ediyor. hadi sipariş verdin kargoyu almamalıydın. çünkü çalıştıkları kargo firması bırakıp gitmedi hiç. keşke hiç kabul etmeseydin direk geri dönseydi. itopyada ak kaşık değil, müşteri memnuniyeti yönünde bende sıkıntılar yaşadım. mesela bende hazır sistemi test edip yolluyoruz demişlerdi, nasıl test ettiyseler ekran kartı takır tukur ses çıkarıyordu ve destek talep ettiğimde iade süreç hakkım gitmişti, sorununm çözülmedi öyle dümdüz kaldı.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aslında suc sende tecrüben yok bilgin yok neden gidip hazır sistem alıyorsun hazır sistemler kalitesiz ürünlerden meydana gelir böylelikle millete hazır sistem itelerler bir an önce elimizden cıksın hesabı. mesela RTX 4060 128 bit lik gibi sacma bir ekran kartı. yada ne bilim ddr5 sisteme 16 gb ram koymaları yada ne bilim asçma sapan düsük anakartları koymaları bunlar hazır sistem icin ideal pc den anlamıyorsan anında kazıklanırsın örneği sahibindendeki ikinci eldeki hazır sistemler gibi herkes satmaya calısıyor. tecrübeniz yoksa forumlardan güvenilir yüksek sistem kullanan kişilerden fikirler alın. HAZIR SISTEMLERDEN uzak durun. itopyadan alısveris yapmıyorum fiyatları bana pahalı geliyor.
Adam ne demiş sen ne demişsin. İadeyi önce tamam demişler sonra iadeyi reddetmişler

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra
İtopya suçlu görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular