Neler Yeni

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

Güzel kardeşim burada başka avukat arkadaşlar vardır haklarına girip hukuki destek vermeyeyim. Anladığım kadarıyla siparişi internetten verdin. Yönetmelik 2022'de değişti, yine bir bakmak lazım lakin hatırladığım kadarıyla bu mesafeli satışlarda mal teslim alınmasından itibaren 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanabiliyorsun. Bu gibi yerler bunu önlemek için hazır sistemleri eğer özel istek olarak hazırlanan mal niteliğinde gösterirse hakkını kullanamıyorsun diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Namık Sulo
Arkadaşlar konunun aslı burası
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .
valla ben 13k ya pc aldım bir sorun olmadı ama garip yani itopya gibi bir firmanın böyle yapması

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Osman gültekin
bak mesela ben nabmışım

Asus Rog Strix b650e-f anakart
msi rtx 3090 suprim x 24gb ekran kartı
forza everest 1200w 80 gold titanium tam modüler power supply
kingston 6000mhz 32 gb ram
noctua nhd-15s kule soğutucu

bak sistem budur gözü kapalı 20 yıl gideri var bu sistemin 20 yıl icinde bi ram yükseltirsin yeter.

ha maddi durumum kötü gücüm hazır sisteme yetiyor diyorsan benim gibi bilgili arkadaşlara başvur sana asus rog strix b450-f sistem toplayalım hiç pişmanlık yaşamazsın
20 yıl ne abartma doelfkpspdşw

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom