Arkadaşlar konunun aslı burası
İtopya dan hazır sistem siparişi verdim .Verdikten sonra siz değerli arkadaşların fikirlerine sundum psu ve ram gibi değişiklikler yaparak daha güzel olacağını belirtmeniz üzere aynı gün değişiklik yapmak için iptal etmeye çalıştım fakat site üzerinde herhangi bir ekle çıkar veya iptal butonu...
forum.donanimarsivi.com
Kısaca
Pazartesi sipariş verdim .Konfigirasyon kısmında değişiklik yapmak istediğim için siparişi. Aynı saatinde ürünü iade değişim denedim olmadı .Müşteri hizmetleri ürün size gelsin gelince iade eder yenisini söylersiniz dedi .Bugün ürünü kapıma bırakmışlar gelir gelmez aradım iade olmayacağını hazır sistemlerde iade yok dediler tüm ısrarlarıma rağmen nereye şikayet ederseniz edin .iade almıyoruz dediler bu firmayı hala burada savunan varsa insafsız ve art niyetlidir .
Savcılık ve tüketici hakem heyetine şikayette bulunuyorum .Fakat severek takip ettiğim onların sistemlerine iş birliği yapan donanım arşivi kurucusu Abdullah bey den bu konu için yardımcı olmasını sizlerin önünde rica ediyorum .
Bu kadar sahtekar bir firma olamaz zorla istemeye istemye 3 günde kapıma bırakıp ürünü almamakta ısrar ediyorlar .Değişiöde yapmıyorlar .