Neler Yeni

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Kararınızı verirsiniz, arkasında durursunuz. Kararsızlığın sonucu böyle olur.

Ellsy

80+ Bronze
bak mesela ben nabmışım

Asus Rog Strix b650e-f anakart
msi rtx 3090 suprim x 24gb ekran kartı
forza everest 1200w 80 gold titanium tam modüler power supply
kingston 6000mhz 32 gb ram
noctua nhd-15s kule soğutucu

bak sistem budur gözü kapalı 20 yıl gideri var bu sistemin 20 yıl icinde bi ram yükseltirsin yeter.

ha maddi durumum kötü gücüm hazır sisteme yetiyor diyorsan benim gibi bilgili arkadaşlara başvur sana asus rog strix b450-f sistem toplayalım hiç pişmanlık yaşamazsın
Şu parçaları hangi bilgili arkadaş al dedi ki? Anakart rog olsa ne olur olmasa ne olur seninki biraz bütçe meselesi

lebron23

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül yeterse gücü yeter. Yoksa daha çok bizim üstemizden 3-5 kuruş kazanıp ,kandırırlar. Sonuçta bende bu firmadan ürün aldıysam fenomen ve @Abdullah Hacıgül sevdiğimiz kişilere olan sonsuz itimadımızdan aldık. Sorumluluğu var diyerek söylemiyorum ama herkes sevdiği takip ettiği kişinin fikirlerine istinaden güvenle alışveriş yapıyor. Firmanın bu kadar art niyetli olması üzücü.
Hocam yanlış anlama altı üstü sosyal medyadan içerik üreten birine lafta olsa bile sonsuz itimad yanlış değil mi? Bu tarz içerik üreticileri bugün şöyle der yarın böyle der. Sponsor olunca şöyle över yarın farklı der. Çeşitli platformlarda, ekşide de yazılıp çizilenler var.

İtopya yı savunmuyorum. Yapılan net yanlış ama olayın Abdullah Hacıgül ile alakası yok.

JrFuKi.

80+ Bronze
İtopya kardeşin mi ? Akraban mı ? tanıdığın mı ? ortalıklığın mı var ?
Ne acımasız şahsiyetsiniz .Karar verirseniz arkasında durursunuz diyor. İyi o zaman ürün aldığında bozuk çıkınca veremeyince arkasında durur üstüne soğuk su içersin yorum yapmak için yorum yapmayın. savruk savruk işler yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yanlış anlama altı üstü sosyal medyadan içerik üreten birine lafta olsa bile sonsuz itimad yanlış değil mi? Bu tarz içerik üreticileri bugün şöyle der yarın böyle der. Sponsor olunca şöyle över yarın farklı der. Çeşitli platformlarda, ekşide de yazılıp çizilenler var.

İtopya yı savunmuyorum. Yapılan net yanlış ama olayın Abdullah Hacıgül ile alakası yok.
Altı üstü sosyal meydandan içerik yapan biri dediğiniz burada herkesin saygı duyduğu sevidği karakterli kendini bilen güzel bir insan , sayesinde burada bir çok şey öğrendik. Evet alakası yok. var demedim ki zaten . Fenomen olduğu için senin benim söylemem ile kendisinin söylemesi çok başka şeyler .
Müsait olduğu bir vakitte bu şekilde sorunlar yaşanıyor diye iletse bile birince ağızdan fena mı olur ben ve benim gibi mağdur olmuş kişiler adına . Bunda ne gibi bir kötülük arıyorsunuz acaba ?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
İtopya kardeşin mi ? Akraban mı ? tanıdığın mı ? ortalıklığın mı var ?
Ne acımasız şahsiyetsiniz .Karar verirseniz arkasında durursunuz diyor. İyi o zaman ürün aldığında bozuk çıkınca veremeyince arkasında durur üstüne soğuk su içersin yorum yapmak için yorum yapmayın. savruk savruk işler yapıyorsunuz

Niye gayet karakterli kendini bilen sayesinde burada bir çok şey öğrendik. Evet alakası yok. var demedim ki zaten . Fenomen olduğu için senin benim söylemem ile kendisinin söylemesi çok başka şeyler .
Müsait olduğu bir vakitte bu şekilde sorunlar yaşanıyor diye iletse bile birince ağızdan fena mı olur ben ve benim gibi mağdur olmuş kişiler adına . Bunda ne gibi bir kötülük arıyorsunuz acaba ?
Ürün bozuk çıkmamış ki. Keyfi olarak iptal etmişsin. Çocuk oyunu mu sandın sen bu işi.

..............

80+ Bronze
ne alaka? bir şey beğenirim alırım biraz sonra başka bir şey görür onu almak için iptal ederim. yanlış olan nedir

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Komik bir konu olmuş :D

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Sıfır aldığınız bir ürün açılıp kurulumu tamamlanıp üstüne kargoya çıkmasından sonra üründe bir kusur olmadığı sürece iade edilememesi normal değil mi?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
ne alaka? bir şey beğenirim alırım biraz sonra başka bir şey görür onu almak için iptal ederim. yanlış olan nedir
Yanlış. Beğenirsin, alırsın. Başka bir tane beğendin, onu da alırsın.

..............

80+ Bronze
Sıfır aldığınız bir ürün açılıp kurulumu tamamlanıp üstüne kargoya çıkmasından sonra üründe bir kusur olmadığı sürece iade edilememesi normal değil mi?
konu içeriğini okumadan yorum yapmayın lütfen

Yanlış. Beğenirsin, alırsın. Başka bir tane beğendin, onu da alırsın.
sen esnafsın anlaşılan da bu kafayla çok para kazanamazsın. umarım da kazanamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,719
Üyeler
161,329
Son üye
annymos
Top Bottom