İlk 14 gün. Yani iki hafta. Kutusunu açmamanız sizi garantiler. Bu tür firmalar bu kutu açma olayı yüzüne iadeyi uzatıyorlar.itopyadan hazır sistem alsam ve kutusunu hiç açmasam iade etme şansım varmı ve kaç gün sürem oluyor ?
bir yerden para bekliyorum gelmez ise iade edeceğim kart kesilmedenamaç nedir alıp açmamak iade etmek iade sürecinde satarım nakite çeviririm filanmı düşünüyorsun o yuzden mi
Hiç bir parçasını özelleştirmediysen iade edebiliyorsun 14gün içerisindeitopyadan hazır sistem alsam ve kutusunu hiç açmasam iade etme şansım varmı ve kaç gün sürem oluyor ?
beklediğim performansı alamadım beni tatmin etmedi falan diyince iade ediyorlar sıkıntı yapmıyorlar ama hazır sistemi hiçbir şekilde özelleştirilmemiş olması lazmıHazır montaj sistemlerde keyfi iade yok diye biliyorum bende. Bu tarz bir duruma girişmeden önce iyi araştırın derim. Ayrıca banka iadeleri de o kadar kısa sürede olmayabiliyor. Buna pek bel bağlanmaz.
Hiç bir parçasını özelleştirmediysen iade edebiliyorsun 14gün içerisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
beklediğim performansı alamadım beni tatmin etmedi falan diyince iade ediyorlar sıkıntı yapmıyorlar ama hazır sistemi hiçbir şekilde özelleştirilmemiş olması lazmı
Hazır sistemlerde direkt kutu açılıp ürün kullanıldığı için ikinci el sayılıyor. Yani hazır sistemlerde iade biraz zor. Zaten sorun çıkarsa parçasını değiştiriyorlar( kullanıcı hatası değilse.) Onun haricinde parça parça sipariş verirsen kutuyu açmadığın sürece iade süren var kaç gün bilmiyorum.İlk 14 gün. Yani iki hafta. Kutusunu açmamanız sizi garantiler. Bu tür firmalar bu kutu açma olayı yüzüne iadeyi uzatıyorlar.
Yani dostum öyle ama maalesef kaliteli satıcılar çok az adamlar diyor yok teknik servis kontrol edecek uygun görürse iade kabul edilecek falan..