Neler Yeni

İtopya hazır sistem iade ?

vraxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Yayla
itopyadan hazır sistem alsam ve kutusunu hiç açmasam iade etme şansım varmı ve kaç gün sürem oluyor ?

YunusOZ

80+ Bronze
itopyadan hazır sistem alsam ve kutusunu hiç açmasam iade etme şansım varmı ve kaç gün sürem oluyor ?
İlk 14 gün. Yani iki hafta. Kutusunu açmamanız sizi garantiler. Bu tür firmalar bu kutu açma olayı yüzüne iadeyi uzatıyorlar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İade edebilirsin, ilk 14 gün.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
amaç nedir alıp açmamak iade etmek iade sürecinde satarım nakite çeviririm filanmı düşünüyorsun o yuzden mi

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Hazır montaj sistemlerde keyfi iade yok diye biliyorum bende. Bu tarz bir duruma girişmeden önce iyi araştırın derim. Ayrıca banka iadeleri de o kadar kısa sürede olmayabiliyor. Buna pek bel bağlanmaz.

FareV

80+ Bronze
Hiç bir parçasını özelleştirmediysen iade edebiliyorsun 14gün içerisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır montaj sistemlerde keyfi iade yok diye biliyorum bende. Bu tarz bir duruma girişmeden önce iyi araştırın derim. Ayrıca banka iadeleri de o kadar kısa sürede olmayabiliyor. Buna pek bel bağlanmaz.
beklediğim performansı alamadım beni tatmin etmedi falan diyince iade ediyorlar sıkıntı yapmıyorlar ama hazır sistemi hiçbir şekilde özelleştirilmemiş olması lazmı

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Hiç bir parçasını özelleştirmediysen iade edebiliyorsun 14gün içerisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

beklediğim performansı alamadım beni tatmin etmedi falan diyince iade ediyorlar sıkıntı yapmıyorlar ama hazır sistemi hiçbir şekilde özelleştirilmemiş olması lazmı

Linki tıklarsanız orada da yazdığı üzere. Firma açıklaması şu şekilde,

Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır. Arıza olması durumunda web sitemizde bulunan GARANTİ KOŞULLARI kısmını inceleyiniz.

Ayrıca bence arızalı olmadığı sürece oem ürün gamında iade mantıklı değil. Sonra açık ürün geldi diye çok ağlarız. Unutmayın.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
İlk 14 gün. Yani iki hafta. Kutusunu açmamanız sizi garantiler. Bu tür firmalar bu kutu açma olayı yüzüne iadeyi uzatıyorlar.
Hazır sistemlerde direkt kutu açılıp ürün kullanıldığı için ikinci el sayılıyor. Yani hazır sistemlerde iade biraz zor. Zaten sorun çıkarsa parçasını değiştiriyorlar( kullanıcı hatası değilse.) Onun haricinde parça parça sipariş verirsen kutuyu açmadığın sürece iade süren var kaç gün bilmiyorum.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hazır sistemi montajsız bir şekilde sipariş verin en azından iade de sorun yaşamazsınız

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç