Bir tık daha pahalı oluyor bazen siz sistemi atın biz bakalımİtopyada hazır sistemde bulunan özelleştirmeler normal fiyatına göre daha mı indirimli olarak ekleniyor?
Yani mesela dart 1 sistemde sıvı soğutucu bölümünde seçili olan cm ml240 sıvı soğutucu ile NZXT x53 arasında 400 liradan fazla fark var ama NZXT x53 eklemek için 350 TL vermeniz gerekiyor o yüzden sormuştum.Bir tık daha pahalı oluyor bazen siz sistemi atın biz bakalım
Bir tık daha pahalı oluyor bazen siz sistemi atın biz bakalım
Tamam teşekkürlerÖzelleştirmede normal fiyatlar oluyor ancak çoğunlukla hazır sistem içerisindeki parça orijinal fiyatına göre indirimli olduğu için fiyat farkı artabilir.
Yani benim demek istediğim cm ml240 V2 ile NZXT x53 sıvı soğutucuların orijinal fiyatları arasındaki fark 450 TL den fazla ama özelleştirme kısmında bunu yapmak için sadece 350 TL fazla vermeniz gerekiyorÖzelleştirmede normal fiyatlar oluyor ancak çoğunlukla hazır sistem içerisindeki parça orijinal fiyatına göre indirimli olduğu için fiyat farkı artabilir. Örneğin GTX 1650 Super'i GTX 1660 Super'e yükselteceksiniz ancak aradaki fiyat arkı normalde 500 Lirayken özelleştirince 700 Lira daha fazla verebiliyorsunuz. Bu, 1650S'in hazır sistem içerisinde indirimli olduğu ancak 1660S'in normal fiyatında kaldığından dolayı olabilir.
O zaman sisteme özel x53'e yükseltmek daha ucuza getiriliyor olabilir. Bazı siteler bu tarz kampanyalar yapıyor bazen.DART1/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS TUF GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
DART1/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS TUF GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DART1 ITOPYA'da.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani benim demek istediğim cm ml240 V2 ile NZXT x53 sıvı soğutucuların orijinal fiyatları arasındaki fark 450 TL den fazla ama özelleştirme kısmında bunu yapmak için sadece 350 TL fazla vermeniz gerekiyor