Neler Yeni

İtopya Hazır Sistem Kaç Günde Gelir?

EmreAIR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Alver
Arkadaşlar merhaba, ben ilk defa pc alıyorum, itopyadan bir hazır sistem aldık, Ankara da oturuyorum, Ankarada itopyanın olmasının kargoya bir etkisi olur mu, veya önceden itopyadan hazır sistem alanlar beni bilgilendirebilir mi?

Sistemimizde şu :

Link oldumu bilemiyorum :/

ARDELENO

80+ Bronze
Genelde 1-2 güne kargoya veriyorlar. 1-2 Güne de kargo geliyor ama bayramda biriktiyse 1-2 gün uzayabilir.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Baran
Karne fırsatları varken bende sipariş vermiştim geçen ay sipariş verdikten sonra sakarya'ya 6. Günde elime ulaştı sizinkide o civarlarda olur bence

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
1 hafta

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba, ben ilk defa pc alıyorum, itopyadan bir hazır sistem aldık, Ankara da oturuyorum, Ankarada itopyanın olmasının kargoya bir etkisi olur mu, veya önceden itopyadan hazır sistem alanlar beni bilgilendirebilir mi?

Sistemimizde şu :

Link oldumu bilemiyorum :/
Bayramdan dolayı en az 1 hafta sürer sanırım. Ben işlemci satın almıştım 1 haftada kargoya verdiler UPS de sağolsun 2 günde şehre getirip 5 günde dağıtıma çıkaramadı 6. gün ben gidip aldım…

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Bayramdan dolayı en az 1 hafta sürer sanırım. Ben işlemci satın almıştım 1 haftada kargoya verdiler UPS de sağolsun 2 günde şehre getirip 5 günde dağıtıma çıkaramadı 6. gün ben gidip aldım…
klasık ups

Top Bottom