Arkadaşlar yakın bir zamanda itopyadan sistem alacağım bu sistemi itopyanın bütün mağazlarında mevcut olup olmadığını bilmiyorum.Bana ne yakın olan yer Ataköy AirPort AVM içindeki itopya.Oraya gitsem benim hazır sistem orada mevcut olur mu?
sistem içindeki parçaların mağaza stok durumuna bakabilirsin siteden. eğer mevcutsa aynen alabilirsin sistemiArkadaşlar yakın bir zamanda itopyadan sistem alacağım bu sistemi itopyanın bütün mağazlarında mevcut olup olmadığını bilmiyorum.Bana ne yakın olan yer Ataköy AirPort AVM içindeki itopya.Oraya gitsem benim hazır sistem orada mevcut olur mu?
sistem içindeki parçaların mağaza stok durumuna bakabilirsin siteden. eğer mevcutsa aynen alabilirsin sistemi
sistem fena değil. ama yine de rekabete bakmak lazım daha ucuz var mı diye. gençer vs bulaşmamanı tavsiye ederim amaöncelikle cevap verdiğin için teşekkürler.alacağım sistem bu sence iyi mi? fakat 5 7600 corsair 32 gb ram thermalke 750W kasası goodram 500Gb m2 birde 1 adet harddisk 1 tblık sence iyi midir??ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
evet biliyorum itopyadan başka yerden almamsistem fena değil. ama yine de rekabete bakmak lazım daha ucuz var mı diye. gençer vs bulaşmamanı tavsiye ederim ama