ben aldığımda kurulu değildi fakat çok zor bir şey değil freedos işletim sistemi kurabilirsinİtopya hazır yayıncı sistemlerinin içinde hazır kurulu işletim sistemi var mı ücretsiz olarak
freedos demek deneme sürümü olan windows oluyorBoş mu geliyor ne demek istediğini anlamadım
Diğer işletim sisteminden farkı nedirben aldığımda kurulu değildi fakat çok zor bir şey değil freedos işletim sistemi kurabilirsin
ben aldığımda kurulu değildi fakat çok zor bir şey değil freedos işletim sistemi kurabilirsin
Rica ederimAnladım teşekkürler
Belli bir süre mi kullanabiliyoruzfreedos demek deneme sürümü olan windows oluyor
evet ama genelde süreyi bitireni görmedimBelli bir süre mi kullanabiliyoruz
birkaç özelliği sadece erişilemez oluyor örneğin tema değiştiremiyorsunDiğer işletim sisteminden farkı nedir
Ekran kartı driverinda falan sıkıntı çıkmaz dimievet ama genelde süreyi bitireni görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
birkaç özelliği sadece erişilemez oluyor örneğin tema değiştiremiyorsun
hayır yaşamazsın istersen cmd den etkinleştirebilirsin orjinal windows gibi kullanırsın ben kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadımEkran kartı driverinda falan sıkıntı çıkmaz dimi
Freedos'u yanlış biliyor olabilirsin dostum çünkü Freedos yanlış bilmiyorsam işletim sistemi yok demekfreedos demek deneme sürümü olan windows oluyor
Freedos, işletim sisteminin olmaması demek dostum. Deneme sürümü ile gelmiyor.freedos demek deneme sürümü olan windows oluyor