Neler Yeni

İtopya hazır YouTube ve Twitch sistemlerinin içinde ücretsiz işletim sistemi kurulumu dur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
kaan şahin
Freedos, işletim sisteminin olmaması demek dostum. Deneme sürümü ile gelmiyor.
benim bildiğim deneme sürümü olarak kuruluyordu yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freedos, işletim sisteminin olmaması demek dostum. Deneme sürümü ile gelmiyor.
key için sorduğumda aldığım cevap freedos sistem kur kafan rahat olur sonra cmd ile etkinleştirirsin oldu ondan dolayı bu şekilde kalmış aklımda

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Ekran kartı driverinda falan sıkıntı çıkmaz dimi
Dostum sistemlerin çoğu Freedos geliyor yani işletim sistemi kurulu olmadan yapman gereken internete bağlı olan bir bilgisayar ve minimum 8GB depolamaya sahip bir USB ile şu siteye girmek: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
bu siteye girdikten sonra kurulum için setupı yüklüyorsun bu sırada bilgisayarına o almış olduğun 8GB USB bellek takılı olsun bu arada temizlemeyi unutma bu setupı kurarken sana soracaktır USB'ye mi kurmak istersin yoksa iso olarak kaydetmek mi istersin diye sen oradan USB'ye kurmak istiyorumu seçiyorsun o otomatik olarak kuruyor

Kurduktan sonra o USB'yi o bilgisayardan çıkarıp kendi yeni aldığın sisteme takıyorsun ve hızlı başlat tuşlarından(anakartına göre hangi tuş olduğu değişiyor) F10 sallıyorum F10'a sürekli olarak basınca bilgisayar açılırken önüne bir kaç tane seçenek gelecek oradan kendi USB belleğini seçiyorsun ve W10 kurulum yeri geliyor ve kuruyorsun bu kadar basit ben hala onu kullanıyorum dezavantajları bir kaç tane özellik yok ve sağ altta windows etkinleştir yazısı yer alıyor bunu da internetten 10TL ye satılan kodlarla girerek etkinleştirebiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,308
Üyeler
164,472
Son üye
federalllo1