Ben 240gb ssd sipariş etmiştim 4 hafta sonra geldi aradiğimda güzelce bana olayı açikladılar.Ağustos aylarının sonuna doğru yaklaşık 170 liralık bir mouse aldım ama mouseyi beğenmeyince geri iade etmek istedim iade kısmı aşırı zor ve zorlaştırıyorlar binbir türlü zorlukla iade edebildim iadesi olunca 2 hafta geçti parama iade etmediler sonra arayıp bayağı bir bekledikten sonra konuştuğum kişi iade edildi banka sıkıntısı dedi şimdi nisan ayındayız para hala ortada yok arkadaşlar
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopyadan kessinlikle uzak durun !
öyle deme itopya çok kaliteliAğustos aylarının sonuna doğru yaklaşık 170 liralık bir mouse aldım ama mouseyi beğenmeyince geri iade etmek istedim iade kısmı aşırı zor ve zorlaştırıyorlar binbir türlü zorlukla iade edebildim iadesi olunca 2 hafta geçti parama iade etmediler sonra arayıp bayağı bir bekledikten sonra konuştuğum kişi iade edildi banka sıkıntısı dedi şimdi nisan ayındayız para hala ortada yok arkadaşlar
Böyle bir sorumsuzluk olmaz.
Kullanıcı haklarına şikayet ettim ama ilk defa böyle bir şey yaptığım için bilgim yetersizdi ve o yüzden delil yetersizliğinden dolayı yine paramı geri alamadım "şikayet var" sitesine bile yazdım cevap yok.
"şikayet var" sitesine bakarsanız bin bir türlü sıkıntı var ve yardımcı olmuyorlar çoğu kişi memnun değil ve para iadesi konusu hakkında çok yetersizler.
İtopyadan kessinlikle uzak durun !
Ben vatandan almayı tercih ettim.Itopya vatandan güvenilir sen böyle bir olay yaşamışsın ben kimsede duymadım herkese kasa toplayan sponsorluk yapan bir yer her youtuber twitch yayıncısı ile ortak pc çıkartıyor
İnancım kasıtlı bir şey yaptıkları yönünde değil bir karışıklık bir hata olmuştur diye düşünüyorum.Tüketici hakların başvurabilirsin bence kasıtlı bir şey yapmamıştır itopya yoğunlukdan dolayı olabilir![]()
Keşke itopyadan uzak durun yazmasaydın :/İnancım kasıtlı bir şey yaptıkları yönünde değil bir karışıklık bir hata olmuştur diye düşünüyorum.
Bisey demedik ki zaten brom sadece uzak durun demen yanlış ben böyle bir hatayla karşılaştım size anlattım sizde yaşayabilirsin diyebilirsin günde kaç pc alan var orda bilgisayarcı internet cafecilerden tut senin benim gibi insanlarda alıyor o yüzden dedimBen vatandan almayı tercih ettim.
Ama ben burada ne insanları gaza getirmeye ne de yanlış yönlendirmeye çalışıyorum sadece yaşadığım olay için geri bildirim yapıyorum.